Birikiuc Fatmabgoksel Al benden de o kadar Rabbime güç gitmesin ama bu kadar zor bebek o-la-mazzzz. Doğdugu gunden beri böyle artık kafayı yedim ben
Ummhnsmt Fatmabgoksel valla bütün işi gücü bıraktım ayağımda sallıyorum bırakmıyorum bi saat 4 ay 8 günlük
Arzuaysu Fatmabgoksel her yolu deniyorum. 4 ay 21 günlük benimki. Çok fena uykuya direniyor. Önce emzirerek uyutmayi deniyorum. Olmadı ise ayakta bu da basarisizssa kucağımda emzirerek uyutuyorum. Kucakta uykuya dalınca yanına uzanıyorum biraz sonra kalkıp işlerimi yapıyorum. Şu an atak döneminde olduğu için inat etmiyorum. Hep farklı yöntemler deneyerek uyutuyorum.
SultanAnne Fatmabgoksel 😞 1ay 20günlük bebeğim şu an ayağımda sallıyorum gece toplasan yarım saat uyumuştur bölük bölük ve hala direniyor banyo yaptırdım dalıyo gibi uykusuzluktan mahvoldum ayakta zor duruyorum🥱 bebişlerimizin canı sağ olsun da Allah yardımcımız olsun 🤲🏻🌺
Fatmabgoksel Ummhnsmt ben de 2 ve 3. Ayinda memede uyutup kucagimda turuyordum 1-2 saat yeter ki uyusun diye 😞 ama bu sefer bambaska surekli mikirdaniyor
Annemelek Arzuaysu benim de 4 ay 21 günlük aşırı huysuz atak dönemi dendi rahatlatmak için vs bişeyler yapıyor musunuz🙄
Fatmabgoksel Arzuaysu ben de bugun 3 farkli yontemle uyuttum bir yerde okumustum 4. Ay atagindaysa eger bazi huylari aliskanlik kazaniyormus umarim ayakta emzirirken alismaz 🙄
Ssssraa O aylar öyle geçiyor, uyku danışmanına danışmıştım uyku gerilemesi yaşanır 4bucuk ayda demişti. Zamanla hepsi düzeliyor lütfen kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın. 13.aydan sesleniyorum🥰👌🏻
Eselnef Fatmabgoksel benim kızım 1 aylık oldu uykuya direnmeler başladı. Ki o 1 ay içerisinde de ağlardı emzik de tutmadı. Şuan 1 yaşına giricek hala uykuya geçerken mızırdanır ayağımda sallarken kırk kere kafasını kaldırır. Biraz da çocugun huyuyla alakalı şimdi şimdi yanına uzanarak yatıyor akşam uykularına ama mutlaka bi 2 dk da olsa mızmızlık yapar😄
Melekannesi27 Fatmabgoksel benim kızım şuan 4 ay 3 günlük gündüzleri uyuyor geceleride iyi kötü uyuyor benim bebeğimde böyle olucak mi acaba olmasın ya tam bir düzene giriyo sonra bozuluyo😒
Balbocegi Fatmabgoksel 5 ay 20 günlük. Doğduğu günden beri uykuya direniyor. Tavana asılı hamak beşikte sallıyorum. Çok direndiğinde de biraz örtü de sallayıp öyle koyuyorum hamak beşiğine