Arin31 Merhaba arkadaşlar bebeğim 18 aylık yeni hamileyim ve emziriyorum çok araştırdım çoğu emzirme danışmanları emzirebilirsiniz diyor zararı yok diyor aranızdan hamileyken emzirmeye devam eden oldu mu
Ebrutoprk Arin31 16 aylık kızım var 6 aylıkta hamileyimm ve hamile oldum olalı emziriyorum doktorumuz bir sakınca yok dedi düzenli şekilde vitaminlerimi yeme içmeme dikkat ediyorum emiyor henüz daha nasıl bıraktırcam bilmiyorum 🤷♀️ 4 ayım kaldı doğuma ☹️
Mom19 Arin31 doğumdan sonra beraber emziren bile var . Benim kız 31 haftada doğduğu için doktor riske atmayalım dedi zaten 2 yaşı dolmuş olacak inşallah nasıl ayircam hiç bilmiyorum da .inşallah ☺️
Arin31 Mom19 memeden ayırmakda zor bazen aklıma geliyor üzülüyorum nasıl ayıracam diye çok şükür anne sütü yeterince aldı Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık versin
Mom19 Arin31 amin amin çok şükür aynen çok zor bidee benim diğer çocuklarım emmedi nasil bıraktırcam daha kendim hazır değilim .Şuan Memleketteyim eve gidince bıraktırma ya caliscam sanki daha çok düştü emmeye sürekli num num deyip duruyor üzülüyorum da