Rabiays Furkansmomy kıyafetsizgiydireceksen olur canım 3 6 aylık altek bibadi ile giydir evin sobalı ise kalın giydirirsin ama sana bu kışı çıkartır 3 6 ay
Furkansmomy Ensari uyku tulumunu hangisinden kaç aylık aldınız benim bebiş 4 aylkl olcak kac aylkk almalıyım
Ensari Furkansmomy 6-9 ay olmalı çünkü bebekler çabuk büyüyolar kışı rahatlıkla geçirebilirsin ama tani bebeğin boyu ve kilosuda önemli bazı bebekler ayından fazla bir büyüme gösterir ama normal kiloda ve bouda bir bebekse 6-9 ay ideal
ikos58 Furkansmomy Bir tane lcw den aldım dısarıda da gıydırıyorum bır tane e bebek ten hedıye gelmıstı onu da yatarken kullanıyorum ıkısıde eh ıste e bebektekını tavsıye etmem bacakları cok dar ve tek bacak kapalı tavsıyem sıze fermuarlı ve bacakları genıs hatta bulabılırsenı cıft bacaktan acılan yada cıtlanan bır sey alın
Furkansmomy Uyku tulumu 6-9 aylkk alsam büyük mü olur kızlar bebeğim 4aylık olcak bikaç günd ve en son 6400 kiloydu şimdi geçmiştir🤗🤗??
Furkansmomy Kızlar yardım edin sipariş vercem🙏 Uyku tulumu 6-9 ay kalmıs alsam büyük mü olur?? Astronot tulum 3-6 alsam küçük mü olur yani ocak Şubat mart giyebilir mi??
deletedmom2200 Furkansmomy uyku tulumunu büyük al ayakları rahat hareket etsin kolları çok büyük fark olmuyor zaten kolsuz olanlardan alıyorsan eğer. Astronot için ise benim bebeğim 8.5 kilo ben 6-9 aldım hala 2 ay giydirebilecrğini düşün bence gayet uygun ama sen bilirsin canım
ayazasaf Furkansmomy astronot tulumu dılarda giydireceksin içine illakş kazak hırka birşey giyer dar olursa işlevsiz olur Kışın çok dar giyinmeside üşütür onu ve hareketini kısıtlar bir beden bğyük al
Furkansmomy Gizemre merhaba tekrar yazıyorum sipariş vercem de 🙄🙄 Uyku tulumuyla montunuzu cok begendim ama uyku tulumu 6-9 ay kalmıs bebeğim 4 aylkk olcak büyük mi gelir? Montu da 3-6 aylkk alsam giyebilir mi bikaç ay?
Gizemre Furkansmomy Benim oğlumda 3 buçuk aylık kilosu fln iyi olmasına rağmen 3-6 ay büyük oluyo o yüZden çok büyük almayın astronot montların kalıbları büyük oluyo
ikos58 Furkansmomy oglum 6 aylık 3 aylıktan berı kullanıyorum bızımkı ırı bebek o yuzden 9-12ay almıstım. Rahat etmesı ıcın bence bır beden buyuk alın
Gizemre Furkansmomy ama lcv nin kendi mağazasına gidebilirseniz bir orada bedenleri hala var her çeşidi de var 🥰