Esenaydn Yeni dogan Bebegim biberona alıştı beni artık emmiyor emmek istemiyor göğsüme yaklaştırinca kendini sürekli sıkıyor istemiyor napabilirim 😔😔
Hunilianne Esenaydn biberona sütü koy, bebek gogsundeyken yukardan göğsünün üzerinden damlat o sırada bebek emmeye çalışsın süt cok cok geldikçe emer emdikçe de süt artar
Kadervural Esenaydn gun icindr giydiğiniz atleti uyurken bas ucuna koyun. Uyku gecisinde uzanarak yanina verebilirsiniz bu sekilde 3. Gunde atlattim
minnosum25 Esenaydn devam edin vermeye afedersiniz uc yoksa eğer silikon uç aln onu kullann ama vermekten yılmayın aynı şeyi yaşadım ve sürekli ısrarla verdm bir iki damla bile ne olursa kâr diye düşündüm ve bu biraz süreç verin alacaktr elbet
Mom095 Hunilianne aynen bende öyle yaptım. Benim bebeğimde günlerce beni emmedi. Çok zor oldu ama çok şükür sonunda emmeyi başardı
mer_mer Silikon göğüs ucu deneyin ucu biberon gibi olduğu icin bebek fark etmiyor ve ordan içmeye başlıyor
Hunilianne Mom095 benim de yogunbakimda alisti biberona nerdeyse iki ay uğraştım. Eds vs de denedim simdi emiyor cok şükür
fatmarass Esenaydn eds yap canım internette videoları var ben öyle alıştırdım hala arada almıyor edsye dönüyorum sonra emmeye başlıyor bu bir döngü sabır istiyor
Hunilianne Esenaydn pes etme döner memeye sadece biberonu azalt her seferinde meme teklif et eds sistemini incele ben öyle cok uğraştım simdi biberonu tanımıyor