Eda3405 Meme +mama yapiyoduk gogus yaralarim cok oldu ve bi kac gun tek mememi verdim dunden beri meme reddi yasiyoruz cok sinirleniyo emmek istemiyo sutum de az zatem 37 gunluk cok uzulyorum beni birakicak yasayam var mi boyle bisey
Blge28 Eda3405 yaralar için doktora gittiniz mi benimde var geçmiyor ağlayarak veriyorum mememi resmen
Ggulcann Eda3405 gaz sancısı olabilir mi benim bebeğim de ağlayıp emmek istemiyordu gaz sancısı geçip tuvaletini yapınca emiyordu canım
Kadervural Eda3405 uyku gecisinde verin uzanarak verebilirsiniz oyle daha rahat oluyor uyurken bebeginiz gun icind3 giydiginiz atletinizi bas ucuna koyun
Eda3405 Blge28 gittim ama herhangi bisey demedi yanlis tutuyosun vs dedi ben yaralari kantoron yagi ve medacasol kremle gecrdim 2 gun vermedim sagdim her sagimda farkli bisey surup havalndirdim
Eda3405 Ggulcann zaten gaz sancisi var ve kakasini da duzgun yapamiyo ikiniyo hep ama mama icerken gayet keyifli bni emerken sancilaniyo ve asiri sinirleniyo
Kadervural Kadervural Eda3405 ooo gaz savcısıdır bide 8 de başlıyorlar aksam 2.5 ayda bitti gaz bizim süpürge sesi acin ben oyle emzikle uyuturdum
alp_10 Eda3405 Bizde meme+mama gidiyoruz bende yaşıyorum şuan biberona alışınca sütümde az biberon gibi gelmeyince sinirleniyor emmek istemiyor sütümü arttırmaya çalışıyorum mamayi günde 2 kere veriyorum ayakta emziriyorum ağlarsa pes etmeyin daha küçük
Eda3405 alp_10 evet cok sukur ki bugun az da olsa beni tuttu biberon icince ister istemez anneyi birakiyo sut akisi ayni degil cunku