FiE Arkadaşlar Ankara’da özelde (Medicana, Çukurambar Koru vs) tavsiye edeceğiniz bir çocuk doktoru var mı?
Sasah1441 Mrve-Mom Efem FiE Acemi_ogretmen_annee Sincan koru da aydın hoca ve Zekeriya Hoca var aşırı derecede ilgililer hatta Zekeriya Hoca bebeğimi kucağına alıyor kendi soyup giydiriyor o kadar ilgileniyor ❤️❤️ üstelik numarasını da alıyorsun sürekli bişi sorduğunda cevap da veriyor
Acemi_ogretmen_annee Merhaba öncelikle şunu paylaşmak istiyorum çocuk doktoru sevecen olmalı önce bebeğinizle iletişim kurmalı daha sonra sizinle kurmalı bebeği bozulan alet gibi tamir etmeye çalışmamak gerek bu bana çok samimiyetsiz geliyor koru hastanesindeki denediğim 3 çocuk doktoru da bu şekilde idi buz gibi oldum çıktım odadan. Özellikle son denediğim doktor beni şoke ederek nefret ettirdi ek gıdayı konuşmaya gitmiştik ama gerek yokmuş benim kendisinden kat kat bilgiye sahipmişim bu sebeple bende doktor arayışı içerisindeyim özellikle bebekle iletişimi kuvvetli olmalı sonuçta çocuk doktorusun!!!
Acemi_ogretmen_annee Bir de medicana da gittiğim çocuk doktoru var tabi medicana çocuk bölümü içler acısı kalabalık çocuktan çok ebeveyn var daracık basık ortam bir işlem için veznede 20 dakika bekledim doktor 5 dakika geç kaldığımız için ki vezneden dolayı girer girmez trip attı ilgi samimiyet sıfır. Beni ortam ve kalabalık olması da çok etkiledi hasta olmayan kontrole götürdüğünüz bebeğiniz heran hasta olup çıkabilir 🙄 üstelik ortada koca arabalarıyla gezen temizlikçiler var geçmek için çırpınan bu hastaneyide eleyin ✋🏼
Efem Acemi_ogretmen_annee merhaba doktor bulabildiniz mi?koruda kimleri denemiştiniz onlar dışında bir kaçını da ben denemek istiyorum sigortamız orda geçiyor çünkü
Slnsuckcuras Sasah1441 bende çukuraöbar koru gittim berbat çocuk doktoru, Sincan’dan memnun kalmışsınız bende oraya gitmeyi düşünüyorum
Sasah1441 Mrve-Mom rica ederim ben doğum orada yaptığım için ekstra indirim oluyor telden ararsanız cevap veriyorlar 120 civarı olabilir net bilmiyorum ama
Mrve-Mom Sasah1441 Ek gıdaya başlarken liste falan verdi mi? ilk yorumlarınızı okuduğumdan dolayı size soruyorum. Bu doktorunuzdan gerçekten memnunmusunuz ilk yorumlarınızda doktorları hastaneyi hiç beğenmediğinizi falan belirtmiştinizde
durucerenbektemur Arkadaşlar dr Ali Osman Köksal Keçiören subayevleri poliklinikte çok ilgili bir doktor aynı zamanda kendi muayenehaneside mevcut optimum karşısında
Sasah1441 Mrve-Mom çok memnunum şimdilik canım biz daha ek gıdaya geçmedik bilmiyorum nasıl bişi yapıyorlar acil değilse bu ay ki kontrolde senin için sorayım