-Alimm- Oğlum 3 ay 10 günlük , peditus şurup kullanıyoruz burnu akıyordu diye verdi doktor fakat, kullanmaya başladığımızdan beri öksürüğü arttı, şimdi kuru kuru öksürüyor . Yan etkisi mi yoksa hastalıkla ilgili mi anlayamadım. Bu şurubu kullanıp böyle yan etki yaşayan oldu mu hiç ?
GmzSnn -Alimm- boğaz temizLendikçe genizde dahiL kurur kudurukça öksürük daha çok gıdıkLıyodur ondan artmıştır
Medinetass -Alimm- merhaba pedidusun içinde alkol varmış sanırım ben hiç kullanmadım denk geldiğim bi yazıda okumuştum direk zaten ilaç kutusu üzerinde yazıyormuş şimdilerde bi ilaç var bitkisel bir öksürük şurubu doktor tavsiyesi ile kullanabilirsin
Obsesifk -Alimm- bence tekrar götür doktor ciğerlerini dinlesin hastalık bebeklerde çok hızlı ilerliyor ciğerlerine inmiş olabilir.
shdemir -Alimm- Bana doktorum peditusun 2 yas alti cocuklarda kullanilmamasi gerektigini soyledi bende prospan kullandim bitkisel 1 haftada gecti öksürük 8 aylik oglum
Medinetass [bilinmeyen] hamile ilken doktorun yazdığı elevit vitamin çoğu kişinin kullandığı onunda içinde alkol var peditusta da kanıtlanmış zaten firmalar inkar etmiyor dediğim gibi elinizde varsa kontrolünü sağlayabilirsiniz üzer de yazar