Gizemensar kizlar bebegime sebzeleri ve bazı meyveleri tattirdim. Kabak , patates , havuç, avakado , muz , elma ,baska neler tattirayim . Ve takımlar bittikten sonra bunları karistiripmi vereyim çorba mi yapayim ne yapıyım yardımcı olun lütfen
Purple13 Gizemensar sırayla yazıyorum. Yoğurt kabak havuç patates brokoli (sonra bu sebzelerden çorba yaptım Peynir altı suyu ekledim )lor taze fasulye bezelye semiz otu yulaf yumurta karpuz şeftali armut kayısı avokado muz elma . Aslında siz ne istiyorsanız o. Sabahları Çeyrek yumurta( bazen o kadar bile olmuyor) ve lor veriyorum. Her gün mutlaka yoğurt veriyorum sebzenin yanına. Bugün pirinçli semiz otu ve yoğurt yiyecek. İkindi gibi meyve veriyorum genelde.muz ve avokadoyu denemişsiniz muzlu avokadolu yulaf yapabilirsiniz içine birazcık pekmez koyabilirsiniz.
idil1990 Gizemensar yarim havuc yarim kabak yarim patates bi tatli kasigi princ koyup zeytin yagla pisiripbelndardan gecirirp bebegine verebilirsin. Sonra baska ayina uygun urunleride deneyebilirsin. Semizotu bezelye avakado verebilirsin. Sabahlari labne ihlamur yumurta az az verio arttirabilirsin.
Gizemensar Purple13 takımlarda tek öğün mu olmasi gerekiyor çünkü biz yemek yerken oda yemek istiyor oglen birlikte yiyoruz aksamda istiyir 😄
Purple13 Gizemensar onu doktorunla konuşun bizim doktorumuz ana öğünlerini etkilemesin demişti ama istekli değildi zaten vermeyi teklif ediyordum. Şimdi bile 3 4 Farklı şey koyuyorum öğün olarak az az acele etmiyorum zorlamıyorum bende.