Busraf44 Kızlar bebeğim 2.5 aylık 2 ay 17 günlük yani. Aşıyı ne zaman yaptırabilirm bilgi verir misiniz?
dandiniko Busraf44 tam iki aylık aşılarını olurken onu da yaptırmıştım. Belirli bi zamandan sonra yapılmıyormuş ona dikkat edin
Beyzalila Busraf44 merhaba biz 3 ayda oldu 3 ayda zorunlu aşısı olmadığı için 2 doz olarak uygulanıyor ilk dozu 3 ayımızda olduk .💕
Beyzalila Elif_serra bazı çocuklarda ishal huzurluk yarattığı söyledi doktorumuz . Ağızdan yapılıyor kızım çok huzursuz oldu benim .her çocuk aynı değil tabi belki sizin evladınıza yapmayabilir.
Gamidemi Elif_serra karın ağrısı huzursuzluk yaptı bizde menenjitleride yaptırmıştık onlarda ateş yaptı biraz zor geçiyor şuan bizim için de
Busraf44 Morrhatun ama burdakiler hep 3 ay olunca yaptır dedi siz neden öye dediniz açıklar mısınız merak ettim 😊
Gamidemi Busraf44 canım biz dün yaptırdık 3 ay 20 günlük oğlum. 2. Ay aşılarının üzerinden 28 gün geçmeli demişti doktorumuz
Morrhatun Busraf44 2 aylikken basliyor yaptirmaniz 3.5 olana kadar yapma hakkiniz var youtube da videolar var seyredin isterseniz