Deletedmom240 Nurrcem kızım hastayken doktor tavsiyesi ile kullandım. Sürekli kullanılabilecek bir şey değil, mutlaka danışın doktorunuza. Biz 7 gün kullanıp bırakmıştık. Aralar vermek gerekiyor sanırım kullanıma.
Efy Ben kullanmıştım hatt daha küçüktü doktor yaşını doldurmadığı için vermişti bitkisel bi zararı olmaz diye
Nurrcem Efy anladım bende 1 yaş altına kullanılmıyor diye okudum.. Bize doktor vermedi ben sorup kullanacağım
Emirim Ben kullaniyorum 1yasindan beri ama 6aydan buyuklere veriliyor diye biliyorum hemen hasta olacak gibi oldugunda bir gun veriyorum cok sukur hic hasta olmuyor doktor sadece hastalik belirtileri oldugunda gunde 3 kez 5damla ver demisti.
Nurrcem Emirim aynı şekilde bir yakınım kullanıyor hiç hasta olmadı çocuklarım dedi tavsiye etti bende doktora danışıp alayım..
Nurrcem Deletedmom240 sürekli kullanımdan bahsetmiyorum hastalık belirtisi olduğunda ilerlememesi adına.. zaten doktora soracağım diye belirttim okuduysanız teşekkür ederim
Deletedmom240 Nurrcem ilk mesajı okuyup yazdım kusura bakmayın.biz hasta olacak gibi olduğunda kullanıyoruz. Yedi gün kullanıp bırakıyoruz.