Deletedmom_297 Kızlar ilk defa gözler kapalı nasıl içleniyor arada ağlıyor tekrar aynı yarım saattir uyandıramadımmm daaaa aşırı içleniyor inlıyor korkuyorum neden böyle sizce bnde alisamlaaa ağlıyorum bebeğime birer ayetel nazar duası okur musunuz?
Nazl Deletedmom_297 kuzum doktora git kesinlikle benim kızımda öyleydi bende kendisine ninni söyluyor felan sanıyodum megersem rotavirüs kapmıs 2 gün hadtanese kaşdık inliyodu resmen
busrasahinn Deletedmom_297 ya canım gerçekten seni korkutmak değil amacım ama benim başıma gelen olay şu normalde yapmayan oğlum bir gece boyunca bir yeri ağrır gibi inledi o geçenin sabahı hastaneye yattık menenjitten inlemesi bir yeri ağrır gibi mi
Yavuzunannesi Benim oğluma da oluyor arada sanki rüyasında korkuyormuş gibi. Sürekli okuyorum bende 21 besmele çekiyorum. Ama korkulacak bir durum değil. Nazardan da olur diyorlar.
1mom1baby 10 aylık kızım 1 aydır böyle uykusunda başlıyor ağlamaya nasıl feryat ediyor ne yapsak durmuyo sonra kendiliğinden duruyor 1 aydır bu gece aglamadi huzurla uyudu alıştık artık içli bebe diyoruz panik yapmıyorum çünkü sorunu yok belki distir diye düşünüyorum
defnesmoms benim kızım 10 günlükken başladı uykuda mıdırdınma hali garip garip sesler çıkarıyo ama gazdaan sanırım ıkınıyo çnkü halada yapıyor uykularında sürekli endişelenme b