Bsrkr5 Yaklaşık yarımsaat önce 8 aylık bebeğim yatakdan düştü hemen yüzünü yıkadım burnu dışında kızarık biyeri yok keyfi yerinde 1-2 saat uyutmayacağım örümceğindede yürüyor ekstra ne yapmam lazım burnu şiş gibi
Zeynept Bsrkr5 bir şey olmaz doktorum yatak o kadar yüksek sayılmadığı için endişe etmememi söylemişti ama her ihtimale karşı takip edin.
littleangel Bsrkr5 çok geçmiş olsun Yaa kuzum benim. Biz de aksam ufak Bi tehlike atlattık ama hiç durmuyolar şimdiden .. nasıl kontrol altında tutucaz bu yaramazları bilmiyorum
Bsrkr5 Zeynept takipteyim ilk defa karşılaşınca çok panikledim sanki heryeri şiş gibi geliyo gözüme dokunuyorum ince ince heryerine canı yanıyormu diyede normal gibi
wafflee_42 Bsrkr5 Benim bebeğimde düştü. Hastaneye gittik mudahele etmediler ama gözetim altında durduk 5 saat
Zeynept Bsrkr5 benim kız 6 ayda düşmüştü çok korkmuştum ama bir şey olmadı şükür. Düştükten sonra uyku hali,gözlerde kayma,akma ,kusma falan olursa sıkıntı olur
Samya Bsrkr5 durmadan ağlamıyorsa bi yeri acımıyor demektirx soyun her yerine yavaş yavaş dokunun morluk vs var mı bakın. Dokununca ağlamıyorsa bi şey yoktur. Kusma gözlerde kayma uyku hali yoksa iyidir kuzucuk geçmiş olsun. 2-3 saat uyutmayın.
Bsrkr5 Samya Samya ağlama yok örümcekte koşturuyor uyku kusma vs yok heryerine bastırdım hafif hafif bi ağlaması olmadı
Funda90 Burnu kırılmamıştır inşallah. Benim bebeğimde düşmüştü röntgende burnunu da çekmişlerdi kırık veya zedelenme var mı diye
Bsrkr5 Funda90 dokunduğumda öyle can havliyle ağlamıyor kırık yok gibi ama takipteyim şişerse iyice mecbur gidicem hemen
Sarikuzumalp Bsrkr5 çok geçmiş olsun canım. Benim bebeğimde sırt üstü düşmüştü kafası yere geldi. 4 saat takip edilmesi lazım 4 saat uyutma bence. Takip et gözlerini kusması vs olursa diye gözetle sürekli. Bizde bir şey olmamıştı şükür 4 saat takip etmiştim. İnşallah sizde de bir şey olmaz daha kötülerinden korusun Allah evlatlarımızı inşallah 🤲
Bsrkr5 Sarikuzumalp aminnnn inşallah şuan 1 saat oldu herhangi ters giden birşey yok bekliyorum oyalıyorum
Neslihanbew Bsrkr5 burnundan kulağından sıvı geliyormu diye, gözlerinde kayma belirtisi, kusma durmadan ağlama inleme bunları 2 saat içinde gözlemlemeniz lazım bende internette bir yazıda okumuştum geçmiş olsun.
Smyrnaasimrani Arkadaşımın çocuğu düşmüştü. Kusması gözlerinde kayma uyku hali filan olmayınca doktora götürmediler 2 ay sonra çocuk havale benzeri bir nöbet geçirdi sebebi o düştüğü zamandan kalan kafasında bir lezyonmus. Doktorlar havale geçirirse bir daha kaldıramaz demişler o yüzden her gün ilaç kullanıyorlar. İhmale gelmez