Amnetfk1453 Alymina bu kolyenin kullanma süresi varmı acaba onu biliyomusunuz etkisini kaybediyormu bi süre sonra bana birisi verdide acaba etkisi gitmismidir
AybarsMomy Ceylanmelis oğlum 1ay 5 günlük 1 aylık olduğu gibi taktım kolyesini . Eşim acıtıyor boynunu batıyor falan diyor gece çıkarttırıyor aslında bana kalsa hep kalsın boynunda . Oğlum benim boynumdaki kolyeyi çekiyor ama kendi boynundakini ellemiyor ☺️ saçımıda çekiyor omzuna tutunuyor kıyafetlerimi çekiyor .
Ceylanmelis Zeynepalya_ve_annesi dun olan kontrolunde doktoru soyledi ben burada bebegimi ovmek icin yazmadim uslubunuze lutfen dikkat edin. Bir anne olarak tabii ki korkuyorum ve bu postuda bilgi almak icin yazdim. Tesekkurler cevabınız icin.
Zeynepalya_ve_annesi Ceylanmelis ben kötü bişey demedim yani doktor sizi yanlış yönlendirmiş her bebek bu ayda bunları yapıyor boşuna endişelenmeyin demek istedim
Ceylanmelis Alymina dogal taslarda bende bir gece boyunca toprakta gomuler kalmasi gerektigini biliyorum. İlginiz icin tesekkur ederim.
Alymina Ceylanmelis Tabiki ne kadar uzun kalırsa okadar iyi olur ben teşekkür ederim Rabbim evlatlarımızı hayırla büyütmeyi nasip etsin insAllah🤗
Buglemcim20 Alymina peki 2 aylık kızıma kullanabilir miyim. Her yerde 4 aydan sonra yazıyo.kilok bir bebek gaz sancılarını huzursuzluğun hafifletirmi
TalentedMom Ceylanmelis ben 3 aylıkken başladım çok salyası akıyordu kalmadı artık şuna 6 aylık olucaz koluna takıyordım çıkarınca ayağına takmaya başladım
Burakselim45 Ceylanmelis alma kuzum birindemi sorun diyip birdaha bi dunya para verdim hic bir ise yaramadi malesef
Selcan_Durulina Kızım 5 aylık takıyoruz fakat geceleri çıkartıyorum yatarken bişey olursa diye çıkarmak istemiyorum ama korkuyorum sizler çıkarıyo musunuz gece
Emirhan_ Selcan_Durulina ben 5 aylikken takmistim gecede cikarmadim allaha sukur bise olmadi ama buyukse sizinki cikarin derim
Emirhan_ Ceylanmelis canm uyurken takarsan farketmez ben ilk taktigim zamnlada cok cekiodu tedirgindim koparir feln diye cikardim benm kide cok hareketliydi uyurken taktim hic fark etmedi bile ama cok buyugunu alma onu cekebilir agzina goturebilir
Lamia Bende 5 aylık olduğundan beri hiç çıkarmadım boynundan Uyurken falan banyoda bile Hep boynunda şu an 9 buçuk aylığız alt iki diş patladı şu ana kadar ateş, ağrı vs. Bişe yaşamadık inşallah diğer dişlerde de yaşamayız