Birannebirfurki 1 ağustosta normal doğum yaptım ve dikiş atıldı doktor kendiliğinden eriyip düşer dedi dikişler için sizin ne kadar sürmüştü
Kirpapatyasi Birannebirfurki ben iyi bakmadığım icin 40 im çıktıktan sonra halla düşüyordu sen kendine iyi bak cok önemliymiş ben iyilesir sorun olmaz diye düşünüyordum ama oyle olmadı hallada belimde ve karnimda ağrılarım oluyor oglum 8 aylik olacak
Eminef Birannebirfurki temiz ve kuru tutarsan ve pansumanını düzenli yaparsan erkenden düşer canım benim bu şekilde w0 günde düşmüştü.
Birannebirfurki Sisli pansumanı nasıl yapıcaz ben suyu kaynatıp soğuttum mikrobu kırılsın diye 1.5 litrelik pet şişeyle koydum tuvalete temizliğimi onunla yapıyorum sadece
Dilhunizade Birannebirfurki dikkat eder iyi bakarsan eger bir iki haftaya düşer rahatlarsın yoksa gecikir. Kuru tut fön makinesiyle kurut batikonla pansuman yap,steril sargı bezinin arasına pamuk koyup ped haline getir kullan cabuk iyileşir insAllah.🙏💗
Ruveyda98 Birannebirfurki 38. Gün son dikişim düşmüştü batikon kullandım ve hep kurutma makinesiyle kuruladım kuru tutmak önemli dikkatli bakman gerek son dikişim düşene kadar hiç iyileşmicem sanıyordum