bjkesra1903 Erkek_annesi11 doktor günde iki kez fucidin sür demişti bizim 6-7 günde iyileşti krem işe yarıyor
Dorukcummmmm Erkek_annesi11 oy kıyamam. Bende olmuştu uzatmak gerekiyormuş arasına pamul koyun ve uzatın demişlerdi
Birgul Erkek_annesi11 evet antibiyotik.doktorumUz verdi.ayak basparmagydi iki gun sabah aksam surdum gecti
Birgul Erkek_annesi11 bebeklerde cok sık karsilasilan bir durum onemsencek bisey degil dedi sadece tirnagini cok kesmiyceksin dedi.ben kesmiyorum cok az ucunu torpuluyorum
Birgul Erkek_annesi11 ay canim endise etme gerckten her bebekte olan bi sey onu bilemiycem aynisi mi ama.batikon var mi batikonla sil sabah aksam bi de corap giydirme giyiyosa.bende krem su an yok dedigimde batikonla sildirmisti sonra kremi aldim hemen gecti telas yapma iki gunde hemen beyazliyor iltihapli yer sonra sönüyor
TurkerNoyan Yani nenim el tırnaklarında oldu bir kaçında hiç müdahale etmedim geçti. Dikkat ettiğim tek nokta bastırdığımda canı yanmıyordu. Acısa belki doktora sorardım.
Erkek_annesi11 TurkerNoyan ayağını çarşafa sürtüyor acıyor benimkinin belli ki çok üzülüyorm haline 😭
Birgul Erkek_annesi11 kiyamam ya kuzum cidden rahat ol bak giydirme corap bize giydirme dendi.nobetci eczaneyi ara bi sor icerikleri ayni mi kremlerin soyler onlar.durumuda izah et icin rahatlasin