Erdemimm Merhaba bebeğim 2 aylık ve kucakta etrafı izlerken başını titretiyor, yatarken etrafı izlerkende öyle. Normal mi sizce
Deletedmom348 Erdemimm Mesela titredi belirli süre sonra tekrar mı titredi kümelenen mi Yani demek istediğim
Prensinannesii06 Erdemimm çok normal daha kafasını tam tutamıyor 3 4 aylıktı sanırım oğlumun geçtiğinde ki arada yine yapıyordu çok uzun süre tutunca dik
civcivininannesi Erdemimm benim kızım 5 aylık olcak hala uykudan uyanır uyanmaz kucağa alındıysa etrafı izlerken başı titriyor bazen bence normal bir durum bu
Erdemimm Berfin988 yok nöbet gibi değil, heyecanlanıyor gibi. Yaşlı amcaların kafaları titrer ya öyle
Ogullarinaasikanne Erdemimm cok normal canım benim tam hakim olamadıgı için benim oğlum 4 aylık uykudan kalktıgında hala titretir ara ara
Erdemimm Ogullarinaasikanne ama önceden yoktu gözleri biraz biraz görmeye başladıkça oldu. Korktum bende
Ogullarinaasikanne Erdemimm canım heyecanlandıgı içinde yapıyor olabilir bence normal titrerken kendisi kasması göz kayması falan yoksa endişelenmeyin ama doktorunuza danısın mutlaka yinede
Erdemimm Deletedmom348 etrafa bakınıyor titreyerek bazen normal tutuyor kafayı bazen işte sallanıyor dediğim gibi, Azer Bülbül gibi kısaca
Deletedmom348 Erdemimm Titreme bölgesel olması dikkatimi çekti. Çocuk nörolojisine götürseniz içiniz rahat eder