NisaMomyy Shlaa aventin damaksız olanını kullanıyorum ve cok memnunum. Damaklıda aldık fakat begenmedi tükürüyo🤣🤣
Melekannesi27 Shlaa benim bebeğim dördüncü ayına kadar tutmadi istemedi midesini bulandiriyodu bu kaç gündür tutuyo bir anda oldu şaşırıp kaldim😂😂😂
mrv_melina Shlaa bizimki chicco alıyor ama tutamıyor çok şimdi bibs aldım gelince deneyecgm bklm tutacak mı 🙄
Sumeyyelan Shlaa çok denedim bende ama attı sürekli b nede daha vermedim almayan bebek hiç almıyor verdiğim emziik paralarına yazık
mrv_melina Shlaa merhaba emziklerimiz yeni geldi ve tuttu acaip hafif bir emzik ben çok begendim havlandırma özelliği var tavsiye ederim 🤗
Asklepios Shlaa canım açıkçası benimki babytime diye bir marka kullanıyoruz. Diğer chicco emziği almadı bile. Biraz ağzında tutuyorum seri emmeye başladığında bırakıyorum. Bazen inat ediyor hiç almıyor o zaman da zorlamıyorum
Gizealpay Shlaa valla benim de öyleydi inat ettim o attı ben agzına geri yerleştirdim sonuc ben kazandım 😂😂 uyku geçişlerinde biraz zorlandım ama şimdi rahatım 🙏😇