Kbrsoy Kızlar merhaba kızım 2 aylık olmak üzere. Bir kaç güne kadar uyku problemi yaşamıyorduk hiç. Uyuduğu zaman 2 3 saat uyur memeye kalkardı emzirdikten sonra da tekrar beşiğine koyardım kendi kendine uykuya dalardı. Şimdi ne olduysa uykuya geçişte problem yaşıyoruz. Memede uyuyor yatırıyorum uyanıyor. Ayağımda sallıyorum uyuyor yatırıyorum uyanıyor. Derin uykuya dalamıyor bi türlü. Gün içinde 10 dk 15 dk uyuyup uyanıyor. Niye böyle oldu bilmiyorum. Doktorumuzla konuştum gaz damlası vs verdi ama bi düzelme yok. Eşim de sürekli aç ondan uyanıyor diyo. Aç olan Bebek bu kadar çiş kaka yapmaz diye biliyorum. Kendimden şüphe ettirdi. Ayni durumu yaşayan oldu mu neler yaptınız Nası çözüm buldunuz 😣
Kbrsoy AslhanDivarc ya uykuya geçişte problem yaşadığımız için ayakta sallamaya başladım ondan önce hiç ayağıma almamıştım. Dediğiniz doğru olabilir. Ama ayağımda salladığımda da 15 dk sürüyor uykusu tekrar uyanıp bakınıyor tekrar dalıyor 😣
Kbrsoy Hazalss Hırıltısı da fazla olunca götürdüm doktorumuz burun tıkanıklığı olduğunu söyledi. Çekiyorum sürekli ama o da işe yaramıyor sanırım