Mineoksuzz Ben mamadus kullanıyorum ve aşırı memnunum hala ne sorsam hemen cevap veriyorlar ve elim ayağım oldu resmen evde bile uyutmak için kullanıyorum zorda kaldığım zaman
Mineoksuzz bktsct rica ederim 😌 ilk koyunca bebeği durmuyorlar ağlıyorlar 1 aydan fazla oldu kullanıyorum içine koyarken kıyamet kopuyor ağlıyor sonra bakıyorum sokağı dönene kadar uyumuş oluyor 😇
Mineoksuzz Ve benim bel ağrısı sorunum var hafta sonu 3 saat hiç oturmadan avm de gezdim kanguru ile hiç belim ağrımadı eşim de taktı oda şaşırdı bebek yok gibi diyor 😌
bktsct damlahira onu ilk defa duydum diğerlirni daha cok duyuyorm ama bilemdm bi kullanın bakalım memnun kalıckmsnzz😊
Mlsyldz Bende borooshbaby alicm bebekle birlikte büyüyebiliyor m pozisyonunu istedgnz gbi genisletp daraltsbiliyosnz bnce çok mantkli diğer kangurularda bu özellilerin hcbiri yok ustelik ki kaç farklı şekilde de takilabiliyor
Gmzakn Valla ben 2 aylıkken başladım chicco easy fit e bebek arabası hala almadım o o kadar rahat geldiki😂😂 her yere onla gidiyorum ilerde ağırlaşırsa belki araba alırım benim oğlanda sevdi içine koyup yürümeye başladığım an mışıl mışıl uyuyor:)