Aybukemm Kızlar özel aşıları yaptırdınız mı rota ve menenjit aşılarını bugün rotanın 1. Dozunu yaptırdık ama yan etkisi olursa diye içim içimi yiyor 2 aylığız
Kadert Aybukemm ben yaptrdm.rotayı 3 aylıkta 1.doz .yaptırlmalı bence .artık birsürü virüs varken en mantıklısı yaptırmak manenjit yapcam kaçıncı ayda bilmyrm ama doktormz bilgilendiryor .
Omerim01 Aybukemm iyi yaptin canim bende yaptircam birkac gun sonra icin rahat etsin bebegini korumak icin yapiyorsun onlar bizim en kiymetlimiz :)
Aryemus_3 Aybukemm rotanın 1 dozunu yaptırdık bi sorun yaşamadık ama menejiti doktorumuza sordum cevrenizde menenjit vakası yoksa önermiyorum dedi
Mom095 Yaptırmazsak bebeğe bi zararı oluyo mu acaba? Ben açıkçası şuana kadar hiç düşünmemiştim 🙄 aşı konusunda doktoruma sorayım bari 😕
Nursu94 Rota aşısı yaptırdık herhangi bi yan etkisi olmadı. Doktorum pandemi döneminde yaptırılmasını önerdi. Menenjitte yaptıracam.
Kadert Aybukemm ilk dozn bi anlamı olmaz yaptrn bence bazı coçuklar taşıcı olyormş okul dönmnde düşünn böyle bir çoçukla aynı lavaboyu kullanacak ve bulaşaçak ben en çokta okul dönemini düşünerek yaptrdm
eymenkerem Aybukemm ilk asiya boşa para vermiş olursunuz yani tek doz tekrarlanmadiginda etkisi olmuyor malesef. Ben 2 doz olanı yaptırıyorum 3. Ve 5. Ayda olan rotarix
Deletedmom348 Aybukemm Ben yaptırıcam hepsini. Şuan 5. ayımıza giricez. Rotanın ikinci dozu olduk geçen ay. 6. Ayda 3. dozu. 7. Ayda da menenjit başlıcaz inşallah 🙏