AyseAvan Merhaba arkadaslar internette gördüm aldım.wrap slıngler var kızım sürekli kucağımda uyumak istiyor o yüzden aldım .25. Günlük bebeğim uygun mu kullanımı kullananınız var mı ☺️
Azraeva AyseAvan hayat kurtarıcı bir ürün aldınız. Kullanım için videolar var 1-2 seferden sonra ezberliyorsunuz zaten
Sevim07 düzgün bağlama oturma önemli kalça cikikligi olmaması için bacakları özellikle ben 6 7 ayfa kanguru kullanmıştım
Azraeva AyseAvan biz daha 1 hafta once testten geldik hicbir sey yok. Ve 2 haftaliktan beri slingle disarda evde uykuda her yerdeyiz
Hunilianne AyseAvan kalca çıkığı yapmaz. Bacakları duzlestirmek kalca çıkığı yapar. Ayrık tutmak m pozisyonunda tutmak sağlıklıdır
Hunilianne AyseAvan Benin kızım erken doğdu 3 kilo olur olmaz sling kullandım 6/7 kilo olunca kanguruya geçtim7.5 aylık su an kanguruyla devam
ESRA_07 İlk aylar sürekli sling kullandım, çok işime yaradı, 7 aylık kızım artık kanguru ya geçtik. Hiç bir sorunda olmadı şükür. Bebişin ayakları “m” şeklinde olması gerekiyor diye okumuştum Bi yazıda.