Mlsblsny Kızlar birşey sormak istiyorum sizce bebisleri her istedigindemi yoksa saatli bir şekilde mi emzirdikten yanasınız Benim bebeğim keyfine göre istiyor bazen 3 saatte bir bazen yarim saatte 1 saatte 3 aylık olduk ben istedikçe emzirme taraftariyim
SinemTvl Mlsblsny baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor sanırım ben hıçkırdı emzirdiö Gazi oldu enzirdim şimdi sen alıştırmalı bebek oldu iki fırt çekip bırakıyor
Linamini Mlsblsny bence de istedikce emzirmeli👍🏻 Ben okudugum bir kitap cok mantikli geldigi icin 3 saat ile baslayip simdi 4 saate cikardim ama belki de bu saatli emzirme yuzunden meme reddi yasiyorum😔 gerci eger aclik belirtisi gosterirse asla saati beklemedim hemen verdim ama o da belki duzene alistigi icin saatinden once hic istemedi🤷🏼♀️
Mom626363 Her istediginde verince bebek memeyi emzik gibi her dk kullanmak istiyor kucukken sorun yok ama buyuyunce 1 yasina vs gelince toplu ortamda 5 dakikada bir meme diye aglayinca insan napcagini sasiriyor en iyisi cocugu karni acikinca saatine gore beslemek tabiki ilk dogdugu zamanlar anneye cok ihtiyaci var ilk zamanlar her istediginde olabilir ama zamanla duzene oturmali