AsilAlsancak Arkadaşlar dun doğum yaptim işitme testi yapildi sol kulak gecti diyor sag kulak kaldi diyor.böyle durumla karşılaşan varmi?
CemreAysima AsilAlsancak Korkma canim 1 hafta sonra düzeliyor ben yasadim yeni dogum yaptigin için cocugun kulagi dolu oldugu icin olabiliomus..
Kerevizkafa AsilAlsancak tekrarını isterler genelde erken doğanlarda oluyo 1 2 hafta sonra tekrarını isterler geçer☺🙏
Deletedmom379 AsilAlsancak ilk doğduğunda testten gecmeyebilir canim kulağında sivi kalmıştır muhtemelen 15 gün sonra falan sağ kulakta geçer. Odyometristim bende çok oluyor böyle şeyler 🥰
Yfk Sezeryan ise oluyormuş su kaçıyormuş kulağa benim yeğenim kaç kere girdi geçemedi çok sonra geçti
Miraykiz58 AsilAlsancak üzülmeyin ben de sezeryanla doğum yaptım aynı bu şekildeydi sonra tekrar yaptılar geçti testten
Ikrazumra19 AsilAlsancak cok normal tekrzr giderseniz gecer insAllah sivi vardir kulaginda banyo yaptirmayin
gulcan-89 AsilAlsancak benimde aynı oldu tekrarını istediler bu sefer geçti çok şükür. Doğumdan dolayı sıvı olabiliyormuş kulakta. Sonrasında geçiyor ama
Mom626363 Benim oglumda da 2 kulaktanda kaldı testen yeni dogdugu zaman bir hafta sonraya gun verdiler uyuyo olmasi lazim test sirasinda gecti ikisindende 2.teste doktor dogumda kulagina su vs kacmistir ondan ilkte gecmez korkulcak bisey yok dedi
Nrgs oğlumda da aynısı oldu kulağında sıvı vardır dediler 3.testten anca geçti ki 40 günlüktü yani kuruması uzun bile sürebilir endişelenmeyin bir dahaki test için 3gün önce banyosunu yaptırın