Elms_elf Kızım 4 ay 10 günlük bugün alt iki diş yeri beyazlamış, diş geliyor😳 Henüz erken değil mi güzel anneler sizin bebişler ne zaman diş çıkardı?
Annesinin1tanesi Elms_elf 4 ay 22 günlük kızım bende bugn doktora götrdm kızımı 3 gndr akşamları nedensz ağlamaları kulaklarnı çekştrme ve kuru öksürüğü vardı dişten şüphelniyordm ama doktra götrm ondan duyim rahatlim dedim doktor dişten oldğnu söledi 🙈
Bfsozn Elms_elf bugün tam 4 aylık olduk 1 haftadır sorun huysuzluk baktım bide ne goriyim diiiiiş ama köpek disi çıkmış bizimkinin
Enessaliannesi Dun cikardik 2 disi biz asiri derece huzursuz ates yok cok sukur ama asla kucaktan inmiyo hic bir sekilde mutlu olmuyo uyumuyo
Annesinin1tanesi Elms_elf bebeğnzde çok geçmiş olsun bu dönmleri ağrısız sızısz bir şeklde atlatrlar inş. 🙏
AselMeva Salı günü 4 aylık olucaz ama bizimde kabarmış ve beyaz 🙄 bende 3 aylıkken çıkarmışım dişimi kızomda erlen çılaracak bekliyorum bakalım inciyi nezaman göreceğiz 🥰 ama bizde huysuzuz ve elleri sürekli ağzında kaşıyor salyası aşıro arttı bu arada diş için kehribar kolye kullanan varmı
Enessaliannesi Biz kehribar kolyesi kullaniyoruz canim Atesin olmamasini buna bagliyorum yarari oldu gibi bize❤AselMeva
Elms_elf @AselMeva kehribar kolyesini ben kullanmadım ne ateş ne huzursuzluk oldu fakat salyası baya akıyor
Sabriyeillke Bizdede dirum pek farksiz degil kucaktan inmemeler uymamalar oksurukler sebepsiz yere aglamalar filan filan doktora goturdum incileri yer ediyo gelcekler dedi
Enessaliannesi beyzaarduc2 kapali carsidan aldik internete satilanlarin cogu polyestr ksrisimli oluyo biseye yaramiyo