melikeyigit Kizlar oglum 9 aylik sürunuyor emekleme pozisyonunu aliyor ama gidemiyor geri surunmeye devam ediyor. Emeklemesni desteklemem lazim mi nasil gitmesjni ogretebilirim
Mom091 melikeyigit başta geri geri gidiyorlar zaten. Ayaklarının altından hafifçe ittirip destek verirseniz öne doğru gidecektir🌸
emirhanecozlem melikeyigit ben hiç destekleme falan yapmadım önce kendi kendine dizlerinin üstüne kalkıp ileri geri hareket etti bı sure sonra da emekledi. Şimdi de emekleyerek peşinden koşturuyor bizi😂 bence bı desteğe gerek yok onlar zaten kendileri biliyorlar yapacakları şeyi.
bidunyamutluluk melikeyigit benim oğlum da 9 aylık bı kaç gündür emeklemeye başladı daha kendi haline bırak hiç zorlama ☺️
Sarisey melikeyigit arkadan ittirdiginiz zaman strese girip huzursuz hissediyorlarmis. Ne zaman hazir olursa o zaman emekler diye dusunuyorum müdahale etmiyorum
Glll44 melikeyigit benimkide 7 aylk dun emekledi cok guzeldi poposu paytak paytak oldu ama önceleri sizin dediğiniz gbi iler geri yapyordu😍
Anne24 Benm kızımda 11 aylıkken emekledi sürünüyodu kendı kendıne çözdü sızın bısey yapmanıza gerek yok onlar becerıyo bı sekılde