Deletedmom414 Sağa sola sallanan değilde asağı yukarı sallananlar kullanışlımı acaba? Kullananlar yazabilir mi
ikizerkekannesi Deletedmom414 babyplus tango kullanmıştım bebek severse cidden memnun kalıyor kolaylık oluyor ikizlerimden biri severdi onun içinde uyurdu yada üstteki oyuncaklara bakarak yatardı
espalp Deletedmom414 baby plus tango kullandık biz çok memnunduk. 5 aylıktı içinde takla atacak duruma geldiği için yere indirdik. Sallanma şekli herhangi bir alışkanlık yapmadı.
annebusesi Prego galaksi kullanıyotuz hala 16 aylık oldu kızım. Hem sağa sola hem ileri geri kullanılabiliyor. Sadece ileri geri olanı tercih etmedim çünkü alışırsa çok zor herşey sağa sola sallanıyor çünkü.
Deletedmom414 annebusesi kaç kilo acaba bebeğiniz? 12 kiloya kadar yazıyor öylemi acaba yani kullanışlımı
annebusesi Deletedmom414 10,500 gr. Şuan evet öyle yazıyor ama 12 kg en az 18 ay olur sanırım. Ağırlıktan dolayı biraz yavaş sallıyor şimdi zaten eskisi kadar ihtiyaçta duymuyorum 😊 ama kendisi çok sevdiği için satmayada kıyamıyorum
BlueMom Deletedmom414 ebebekten baby plus un salincagini aldım 400 tlydi ben alirken çok memnunum. müzik çalıyor anne karnı sesi falan var zamanlayıcısı hız ayarı herşeyi var.