Fatosveaselbebek merhaba guzle anneler easyFishoil omega 3 balik yagini kullanip memnun kalan varmi kac aylikken basladiniz vermeye kullananlar bilgi verebilirmi
Mom107 Fatosveaselbebek bende möllers kullanıyorum içimi çocuklar için oldukça rahat diğer marka hakkında bilgim yok
HacerLiya Fatosveaselbebek kızım şu an 15 aylık daha önce hiç kullanmadık balık yağı ama 1 ay sonra kreşe başlayacak ve ben bu gönderdiğim linkteki balık yağını kızım için satın aldım onu vermeye başlicam. Yaşadığım ülkede aslında extra takviyeye gerek görmüyor doktorlar ama ben yine de kullanıcam https://www.nordicnaturals.com/consumers/babys-dha
Enesenemir Fatosveaselbebek ben 1 yaşından beri kullanıyorum şu an 20 aylık 1 çay kaşığı veriyorum.her zaman balık yemiyor çünkü memnunum iştah bile acti
ikiprensesannesiiiii Fatosveaselbebek 9 aylıkken başladık ama almanyada doğduğundan itibaren kullandırıyorlarmış
Mom107 Fatosveaselbebek 1 yaşında başladık şuan 2 yaşında kışın balık zamanı vermiyorum yazın veriyorum bir tatlı kaşığı
Fatosveaselbebek ikiprensesannesiiiii ben turkuyedeyim de eczaneye sordu arkadasim 4 yasinda baslaniyor demis eczaci onun kizi iki yasinda benim kizim 14 aylik ne yapayim bende mi baslayim
Fatosveaselbebek Mom107 doktor kontrolunde basladiniz dimi benim kizim da 14 aylik ben de kullanmiyorum arkadasimin kizi 2 yasinda onun icin sormustum bende mi baslayim acaba
ikiprensesannesiiiii Fatosveaselbebek başlayın bence ben de türkiyedeyim çocuk doktorumuz 9 aylıkken başlayın dedi 1 çay kaşığından az veriyorum ben ama
Deletedmom240 Fatosveaselbebek 1 yaşında ocean balık yağına başladık doktor tavsiyesi ile. 🙋🏻♀️ günde 1 çay kaşığı veriyordum.