Nagihn Selamın aleyküm arkadaşlar bebeğimin kafasının arkası yukarı doğru sivri acaba geçer mi?Çok endişeleniyorum.Bir de nasıl yatırmalıyım? Oğlum şu an 38 günlük.Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Mervealtun Nagihn sağa ve sola yatır ara ara hep sırt üstü yatırma bir de ebebek civil gibi mağazalarda bıngıldak yastığı var ondanda kullanabilirsin ortası oyuk hafif
Prensiminannesi Nagihn benmkide oyleydi canm düzeliyor korkma 3aylık şu an çok güzel kafası var maşallah 🤗 ama dediğin gbi sivriydi 2ayına kadar filan bi sağ bi sol tarafa yatıracakmışsın gerçi bana sırt üstü yatırmaya çalış demişti de benmki durmuyordu
ayis Nagihn o zaman düzelir zamanla takmayın kafanıza normal doğum yaptığınız için öyledir benim kızımında kafa yapısı sivri gibiydi zamanla düzeldi sırt üstü yatırıyorum artık iyice düzelmeye başladı
Nagihn Prensiminannesi teşekkür ederim canım rahatladım birazcık inşallah geçer aslında doğduğu günden bu yana baya düzeldi ama tamamen düzelmedi bir türlü
Didem88 Nagihn kuzenim normal doğum yaptı ve böyle bir sorunu vardı. Sonrasında kafa şekillendirici yastık aldı suan 7 aylik ole bir sorunu kalmadı.