Linasuannesi Kızlar ellerimi yıkamaya gittim kızım 3.5 aylık dönemiyor du ama ben yinede yere iki yastık attım baktım küt dir bi ses geldi çığlığına koştum düşmüş koltuktan nasıl olur anlamıyorum dönemiyorduki neyse acile gideyimmi hemşire arkadaşımı aradım gitme hareketlerini takip et dedi memede sustu şimdi sallıyorum sizce gitmelimiyim
Mervee1 Linasuannesi hemşire arkadaşınızın dediğini yapın bence bekleyin yastığın üzerine mi denk geldi
Eslemmomy Linasuannesi uyutma takip et için rahat etmiyorsa git bir göster yastıkların dışına mi düşmüş
Cemremmmmm Linasuannesi uyutma,en az 2 saat uyanik kalsin,sislik morariklik var mi?goz kaymadi,bayginlik,ani cikan atrs ve kusma gibi belirtiler olursa git doktora.donemiyor nasil olsa diye birakma bebegi yuksekte gülüm, bebeklerin ne yapacagi belli olmaz.
ilknurgoksu Linasuannesi 2 saat uyutma kusma ve gözlerinde kayma olursa hemen doktora gidin sallama da yapmayın emdigini kusarsa normal mi kustu düşmeden mi kaynaklı bilemeyebilirisiniz . Geçmiş olsun
Linasuannesi Mervee1 @e Mervee1 sanırım önce yastığa sonra yere düştü bilmiyorum koltuğun dibinde değilde ötedeydi sağlık ocağına gittik hareketleri kontrol edicez
Linasuannesi Eslemmomy ötedeydi aklım çıktı sanırım önce yastığa sonra yere düştü şimdi şimdi kendime geldim
Linasuannesi Cemremmmmm gayet iyi canım sağlık ocağına gittik çok şükür bişeyi yok şuana kadar çok iyi iki saatide geçti
Berna_karaca Linasuannesi korkma canım benimde 4 aylık geçen gün yataktan düştü benimde dönüyordu çok şükür bişey olmadı
Eslemmomy Linasuannesi önce yastığa düştüyse insaAllah bir şeyi yoktur sen yine de takip et geçmiş olsun
alp_10 Çok geçmiş olsun bende düşürdüm koltuktan daha bebegim 2 buçuk aylık sizin gibi nasil dönmüş diye şok oldum hastaneye gittik hemen baktılar 4 saat gözlemleyin fışkırır tarzda kusma göz kayması uyuşukluk olursa getirin dediler cok sükür bir şey olmadı her zaman tedbirli olmak gerekiyor
Linasuannesi alp_10 allah korusun ya nasıl düştülerki bizimkidönemiyor eminim ya ama oldu bi talihsizlik Allahtan yatıkları koymuşum
Eslemmomy Linasuannesi Allah iyilik versin demek ki küçük dememek gerek dikkat etmeli bebek bu ne yapacağı belli değil