Mom263 Kizlar welcome baby diye bir bebek internet magazasi var. Alisveris yaptiniz mi? Ne kadar guvenli acaba?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom263 sikayet vardan bakabilirsiniz hakkında sikayet var mı diye ben duymadım hiç.
ikizerkekannesi Mom263 yaa bebde daha sabah baktım istediğim oyuncak orda var ve indirimli off alayım akşama diyordum😖
Mom263 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi simdi bakiyordum bende aklima geldi baya sikayet var. Kullanilmis urun gibiymis yolladiklari. Paketlemede hijyene de uymuyolarmis sanirim. Vazgectim alisveris yapmaktan. Kurumsal bildiklerimiz bile kurumsal degil bu aralar e bebekle cok sıkıntı yaşıyorum. Gidip almamiz da mumkun degil alisveriste zor artik Tesekkurler mesajiniz icin🤗
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom263 Rica ederim. Ne almayı düşünüyorsunuz site oladak yardımcı olabileceğim varsa ☺️
Mom263 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bluuh bebek yuzme simidi alacaktim guvenilir sitelerde stok yok uygun gelmisti artik n11 falan bakarim. Baska bi yerde bulamadim malesef
Mom263 ikizerkekannesi uzuldum sizin icinde bide muhattap bulanimiyor olmasi kotu olmus bi sorun olsa cozumsuz kalicak.
ikizerkekannesi Mom263 evet sizden okuyup şikayet vara baktım cidden olumsuz yorumlar neyse en azından almadan önce gördüm
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom263 Boyun simidi trendyoldada var daha uyguna yorjmlara bakarak alabilirsiniz, iyi günler ☺️