Azzz Bebeğim 22 günlük ve gece uykusu berbat, Uykusuzluktan psikolojim bozuldu😑Bebeklerinizin ne zaman uyku düzeni oluştu hanımlar?
Busranagas Azzz canım 32 günlüğüz ama hala geceleri uyanıyor zor uyuyor bende uyku düzeni oluşsun biran önce diye bekliyorum
ayis Azzz valla benimki 2 ay 10 günlük hala adam akıllı bi uyku düzeni yok 3. Ayını tamamlayıp sancılarının geçmesini bekliyorum sonra bi uyku düzeni oluşturmak istiyorum ama bakalım olursa tabi 😄
deletedmom2200 Azzz sizin için daha çok erken , biz 4.5 aylık olmak üzereyiz hala bir düzen Yok ama ben hata ettim size tavsiyem ne kadar küçük olursa olsun bir rutin oluşturun gece gündüz ayrımını yaptırın muhakkak
Toprakbey Azzz ilk hafta gece daha sık uyanık oluyordu ondan sonra hep gece uykumuz var çok şükür bazen ben kendim uyandırıyorum emzirmek için 1 ay 17 günlük bebeğim
Toprakbey Azzz ben birşey yapmadım aslında kendi oldu yatarak yanımda emziriyordum hala daha öyle meme de uyuyor bu işi gündüz değil gece yapıyorum sanırım öyle öğrendi geceyi 🤗
Toprakbey Cinarege_ çok düzenli değil bugün 12ye kadar uyumuşuz 🙈 tabi ara ara emmek için uyandık o yüzden bugün derin uykumuz olmadı. Onun dışında 1 yada 2 defa derin uykuya dalar ama belli saatlerimiz yok. Kısa kısa uykuları var
ayis lalelikiz Yok valla inan hala bende çözümü bulamadım çünkü hala geceleri gazını çıkaramıyo iki saatte bir kalkıyo emmek için ama ağlıyo sürekli.. Nolcak bende bilmiyorum..gene önceden uyurdu geceleri iyi kötü şimdi daha kötü oldu bir saatte bi iki saatte bir kalkıyo..🤦🤦