Hulyaa00 Mrb anneler 🙋🏻♀️ Doğuma çok az bir zaman kaldı ve eksiklerim hala var.Mesela gümüş kapak almadım gerçekten işe yarıyor mu kullanan var mı,hangi markaları aldınız,yardımcı olur musunuz lütfen 🙏🏻
Linaidilmom Hulyaa00 Canım tamamen şans işi bence. Gümüş kapak alıp yara olan çok duydum ya da hiç bişey kullanmayıp yara olmamış. Bunu çatlak meselesi gibi düşünebilirsin. Ben hiç bişey kullanmadım göğüslerim yara olmadı çok şükür.
iremceren Hulyaa00 ben kullandım aşırı memnun kaldım ilk emzirme de mutlaka yara oluyo yanlış tutuyoruz bebek yanlış kavrıyo falan kapak benim hayatımı kurtardı ekstra bir şey kullanmadan sadece kapakla sorunsuz atlattım benimki silver nurse
Mom103 Hulyaa00 ben doğumdan önce takmaya başladım doğumdan sonra da her emzirmede taktım yara falan olmadı saatlerce emziriyordum bir de sütüm artsın diye maşallah 😬 Kuzenime de al demiştim almadı hep yara oldu doğru düzgün emziremedi. Bence almalısın
Ate2020 Hulyaa00 Ben silverette markasını kullandım ve çok faydasını gördüm ama alırsanız eğer size tavsiyem bir kaç ay kullanın ve göğüslerinizi sürekli havalandırın. Sürekli kapak için de kalmasın . Bu seferde göğüs ucu hassasiyeti yapıyor.
Mom095 Hulyaa00 doğumdan bir iki hafta önce kullanmaya başlamalısın canım. Ben de 47 gün oldu doğum yapalı sürekli takıyorum. Yara vs bişi olmadı gayette memnunum. İyiki almışım ✌🏻