Giraysmom20 Cigdemveminik eczanelerde satılıyor ama kullanana çok olduğu için ara ara bizim burada da tükeniyor küçük yerlerde oturunca bazen bulmak sıkıntı oluyor bulana kadar dut kurusunu kaynatıp suyunu için çok süt yapıyor
Meryaku Cigdemveminik eczanelerde fiyatı 50 60 I buluyor ben trendyoldan iki tanesini 90 liraya aldım sürekli kullanıyorum internetten almanı tavsiye ederim
Giraysmom20 Meryaku eczanelerde fiyatı fiks 44 tl istanbulda da öyle Tekirdağ’da da öyle her ürünün belli bir satıl fiyatı var
Giraysmom20 Ozznur evet var ama cam şişe olduğu için kargo esnasında kurumla ihtimali var o yüzden internet üzerinden sipariş vermiyorum malum kargocular kargolara pekte iyi davranmıyorlar
Anne82 Giraysmom20 kirilmiyor merak etmeyin gaz damlalarını d3 ve kan damlalarini hep nettej aliyoruz
Arasannesi Cigdemveminik genelde damlalar ellerınde hazırda olmuyor sayılı 1-2 tane geldıgı ıcın.siz istetın depodan getırtemıyolarmıymıs
Giraysmom20 Anne82 ben eczaneden alıyorum cam şişeleri daha önce sipariş verdik yarısı akmıştı o yüzden artık güvenmiyorum