Elisaece Kızlar 3 aylık igne yaptırdım hemşire adet olmıcaksın dedi ama oldum aranızda benim gibi olan varmı 2 ay oldu Doğum yapalı
Nuralicihangir Elisaece bende yaptırtmak ıstıyorum ama sıkıntılı dıorlar adet olmazsın bıde cınsel ıstekde azalma olur dıolar dogrunu acaba ?
Ummuhumeyra Elisaece evet en genel yan etkisi adeti kesiyor ama bende 3 aydır düzenli oldum belki bundan sonra kesilir bilemiyorum
Cnmnici Elisaece 3 aylık iğneyi ben 3. Kez yaptırdim. adet oluyorum bı yan etkisi olmadı ama kişiden kişiye değişiyor bu tarz şeyler . en kolayı bu geliyor bana emzirdigim için ve daha çocuk dusunmedigim için
Minnakbebek Nuralicihangir yaptırmayın hiç iyi degil sinir stres kilo adet bende gram yok kasik ağrılarım var surekli bu ay suresi doluyo spiral taktircam
Ummuhumeyra Nuralicihangir herkesim bünyesinde farklı tepki oluşur ben hiç bir rahatsızlık hissetmedim sadece ilk ay biraz sivilcelendim onu iğneye bağladım ne kadar doğru bilmiyorum o kadar yani deneyip göreceksiniz
Nuralicihangir Belinay19 bılgım yoktuda emzıren annelerde dıo dogumdan altı hafta sonra dıo ama adetlıyken vuruluyorsa ben ılk coxugumda bıyıla yakın adet olmadımkı