Nurco Merhaba anneler sorum şu 5.ayda rota ve menenjit yaptıracağız 3.ay da rota yaptırmıştık sadece şimdi her ikisi ağır olur mu dedim doktorumuz olmaz biri ağızdan veriliyor çünkü dedi ama yine de içim rahat değil menenjit ağır bi aşı ateş falan yapabilir deniyor ikisini birlikte yaptıran var mı
LadyMarmalade Nurco kontrole gittiğimizde bizim doktorumuzda ikisini bir yapacağını söyledi bende ağır gelmesinden korktum ama problem olmaz demişti
Kiz_annesi Nurco Biz 2. Ayin sonunda menenjitin ilk dozunu olduk . 3. Aydayiz simdi menenjitin 2. Dozunu ve rotayı olucaz. Suana kdr hic sikinti yaşamadık. Gecen ay 4 aşı oldu toplam atesi bile olmadı
meryembetul Nurco 1 yasinda menenjiti yaptir cnm bizim ebe ole soledi… Ates yapma riski cok yüksek o yuzfen… Yinede siz bilirsiniz
Glcnlts Rotada en fazla ishal durumu oluyor kizlar ama menenjitin bexserosu biraz agir bildigin ates yapiyor, ates icinde doktor bilgi vermistir zaten ateslenmesini bekleneden belli saatlerde ilac veriliyor
laleninannesi Nurco arkadaşımın bebeğine 2. Ayında rota ve menenjiti bir yapmışlar çok şaşırmıştım ama demek ki oluyor ki yaptılar
Ssemass meryembetul canim bence bir an önce yaptır 2.5 aylik bebegin bile menenjitten kaybedilgi oluyor bir doktordan dinlemistim. Ne kadar erken o kadar kar.
Deletedmom310 Nurco banada ikisini aynı anda.yapalim.dedi ben yaptırmadım ilk menenjiti yaptırdım iki gün yüksek.atesi oldu. 4 gün sonrada rotayı yaptırdım
Kiz_annesi Dudu-123 2. Ay menenjitin ilk dozuna 283 TL verdim . Cuma gunu rota ve menenjit olcaz tekrar 283 rota icinde 404 öducem
Ssemass Nurco canim biz menenjit+rotaya 2. Ayda basladik ustelik 2 menejit+rota olduk bu ay yine 3 ü bir araya denk geliyor gecen bir sorun yasamadik ama insallah bu seferde yasamayiz.