SevgiOA Fnc Deca tabs D3 , PurFerro damla dişi yok ise demir ilacını tavsiye ederim 🙏 D vitamini zeytinyağlı , demir ilacı ise keçiboynuzu pekmezli 😌
Gizemir Fnc babydrops d3 kullanıyorum günde 1 damla katkısız en iyi buydu biraz pahalı ama amerikada uyguna geliyor
DurununAnnesi Beklemedeyim.bebegim 5ay 10gunluk demir ilacı vermiyorum sağlık ocağının verdiğini gerek duymadım.vitaminveriorum.napmak lazım İçinde birşeyler vr deniliormus cnku
Mervea DurununAnnesi vitamin wellcare kullanıyoruz kan ilacı ise sidefer sağlık ocağı verdikleri kan ilacını kullanmamızı önermedi dişleri erken çürüttüğünü söyledi
Aras-Ela SevgiOA Diş çıkarmış bebek ya da dişi olmayan bebek diye ayrımı mi var demir ilacının açıklar mısınız ?
Fnc SevgiOA Emiemi Deletedmom_297 Gizemir Sevdaacar82 KbrArya Thesra Obsesifk ZeynepKara Zamanlagelen Nurztekin ZeynepAdam Sedakanikyiss Sabriyeillke Tesekkur ederim :) peki Kullandiginiz demir ilaclari kabizlik yapti mi
Sevdaacar82 Emiemi sidefer bende kullanıyorum buzdolabına saklıyorum birde onu verdikten sonra hemen emzirebiliyormuyuz ben emziriyorum ama doktora sormadım daha
Emiemi Sevdaacar82 doktor aç karnina dedi bebegimin aç olmasini yakalamak kolay olmuyo. Emziriyorum. Hemen olmasa bile yarım saat sonra emziriyorum
Gamzeee Thesra sideferden memnun musunuz bende purferro ve sidefer arasında karar veremiorum neden bunu tercih ettiniz?
NurAyk Thesra Canım bende bugün Sidefer aldım. Sağlık ocağındaki damlayı ebe ayına göre ver demişti. Sideferidemi aya göre vereceğim 🤔 bebegim 6 ay 11 günlük kaç damla vericem 🤔
Obsesifk Fnc Demir takviyesi nutrigen kullanıyoruz toz saşe ek gıdaya karıştırıp veriyorum. D vitaminide Wellcare. Memnunuz.
ask D vitamini babydrop kullaniyorum, demir ilaci kullanmiyoruz doktorumuz birsey soylemedi verilmesi mi gerekiyor?
ZeynepKara Aras-Ela ayrım yok kan ilaçları siyah renk olduğu için diş boyuyo hanımefendi ondan bahsetmiş
Ebrcrkc ZeynepKara bende ocean kullanıyorum da hergun aynı saatte mi verilmesi gerekiyor antibiyotik gibi size öyle bişi dendi mi acaba bugün nette öyle bı yazı okudum da.
Thesra Gamzeee Evet memnundum açıkcası ama yaklaşık bir aydır kullanmıorum keçiboynuzu özü aldım şuan ondan devam ediyorum. Sideferin tadı güzel olduğu için bebekler severek içiyor sorun yaşamazsınız
Zamanlagelen Gamzeee canim ben once sidefer kullaniyordum sonra purferro aldirdim esime oglum purferro icmedi kokusuda cok kotu o yuzden alacaksaniz sidefer alin derim arada bi 10 tl fln fark var bildgim kadariyla ama sizin bebeginz purferro icerse onun icerigi daha guvenilir diye biliyorum 😊
Ayaz33 Gamzeee sıdefer aldık ben hıc sevmedım onu kakasını bı degısık yaptı cocugun ısınamadm o damlaya purferro mukemmel bız cok memnunuz severek ıcıyor oglusum