tospikannesii Merhaba, internette okudum emziği 1. aydan itibaren verin, memeyi reddeder yazıyor, 15 günlüğüz bugün, ne zaman vermeliyim emzik?
Blcmblgmer tospikannesii ben de 1 buçuk ay sonra sadece geceleri uykuya dalarken vermiştim yine meme reddi yaşadım ç, arkadaşım doğuduğu gibi verdi hala emiyor çocuktan çocuğa değişiyor bence
Mickeylover tospikannesii meme reddi için değil damağı düşer diye ilk ay pek önermiyolar. 2,5 aylık olduk benim bebeğim emziği asla almıyor. Ben de artık zorlamıyorum. Uyurken veriym dedim ama onu da almadı
Gzde_1 tospikannesii doğum yapalı 26 gün oluyor 1 hafta flan oldu veriyorum mememi de reddetmedi ama sürekli tutmuyorum ağzında işim olunca veriyorum hemen işimi halledip çıkarıyorum ağzından bide emzirdikten sorna uyuyor yerine koyunca uyanıyor uykuya dalana kadar veriyorum uyunca çıkartıyorum
bayankitapkurdu tospikannesii oğlum doğdu ilk emzirdikten sonra hemen verdim. Ama tutamıyordu tabi. 4aylık olucaz meme değil de emzik reddi yaşıyoruz dişlerden dolayı. Yani demem o ki her bebek farklı 🤷🏻♀️
Blcmblgmer tospikannesii bemce kırkı çıktıktan sonra bir sakınca yok hatta hayat kurtarıcı oluyor geceleri benim bebeğim emziği verince uyuyacağını anlayıp direk uykuya geçiyor
tospikannesii Mickeylover ilerde kurtarıcı olacak o yüzden vermek istiyorum, bir kaç ay geçsin öyle deneyeyim, kabul ederse şansıma o zaman ☺️
Mickeylover tospikannesii evet bende ondan istedim ama almazsa da yapacak bir şey yok ☺️ Reçele bandır falan diyenler var alsın dşye ben doğru bulmuyorum ayrıca öyle verenlerde sonra geri bırakmış emziği bebek okuduklarımda gördüm. Alırsa alır şansımıza ☺️