bossbabysmom Kzlar 7 aylğz bebegim gece uykusuna giremiyor. 7 aya girdğmzden beri gece uykusuna ağlaya zırlaya saatlerce ağlyrk anca uyuyor aklimi kaciricam sonunda 😔😔
PonciKom bossbabysmom bazen oluyor ole şeyler ay ay değişiyor gecıcıdr yada diştir bızımde ara ara boyle seyler oluyordu 1 ay suruyordu sınra geçiyordı
Bilgiliannem bossbabysmom canım uyku saatlerini yazarmsn?geç kalıyorsun dur uyutmak icin ya da aklıma diş geldi.uykusu gelmeden yatırmaya çalışınca da çok ağlar çığlık atar
Lorin11 bossbabysmom ben tam 3 aylık olduk bu gün hiç uyumadı huysuzdu az önce yıkadım beşiğine koydum mutfağa gidip geldim mışıl mışıl uyuyor mama vermek için uyandırmaya çalıştım hanımefendinin umurunda olmadı 😅😅😅 yıkatabilirsiniz
Sarpars bossbabysmom belki gün içinde birşeyden korkuyordur uykusuna yansıyordur 1 hafta önce benim bebeğim uyku halindeyken pusetten düştü yaklaşık 4 gün boyunca sürekli uykusunda ağladı
PonciKom bossbabysmom duzelmıyorlar heray diş patlıyor tekrar başa donuyorum tam gece uykuları duzelıuor sonra yıne saat bası kalkmaya baslıyor bmmde umudum 3 yaş 2 yaş sendromu var daha😃
bossbabysmom Bilgiliannem 9 bucuk 10 kalkar 12 12 bucuk oğlen uykusu 1 saat kadar uyur 4 bucuk 2 ci uyku 1 saat kadar uyur 7 bucuk 8 3cu uyku yarm saat uyur sonrasi gece 1 2 ye kadar uyumuyor
Bilgiliannem bossbabysmom düzeniniz çok farklı.sabah çok geç uyanıyor.gece bu yüzden huzursuz bence.uyku düzenlerine bakın uyku sayfalarında hep sabah yedi-yedi buçukta uyanır bebekler genel olarak.