Miray07 Merhaba kızlar bebeğim yeni doğdu 27 günlük gögsünde süt oluştu sıktım süt geldi ne zaman geçer ve nasıl geçer şişlik
Canangun Miray07 canım banyo yaparken sabunla ov oralarını bnm oglumdada vardı kaynanam ovarak masaj yaparak geçirdi onu
KereMini1 Miray07 sikmamaliydin ona bi zarari yok ama sikarsan siser cani yanar 1 haftaya gecerdi sikmasaydin. Insallah sorun olmaz bebegine :(
elifiii Miray07 Lütfen sıkmayın ve duşta vs. ovalamayın. Sizi emdiği için hormonal dengeyi buldugunda o kaybolacaktı. Umarım başka birşeye dönüşmez. Lütfen doktorunuza danısın bu durumda ve bebeğinize birşey yapmadan evvel çok çok iyi araştırın.
GzdeBade Sıkmayın ovalamayında sakın kendi kendine iniyor o. Doktorumuz bize tembihlemisti. Ellemeyin sakın diye
Kubrasyd Miray07 sıkma sakın banyodayken elinle hafif masaj yap (gazını çıkardığın gibi bastırma) inşallah geçer benim bebeğimde de oldi öyle yaptım geçti
CatBoy Miray07 kesinlikle ve kesinlikle göğsünü sıkmayın ve dokunmayın sizden geçen hormonlardan dolayı zamanla kendiliğinden düzelecek. Sıkmaya devam ederseniz enfeksiyon oluşur.