Ogullarinaasikanne Anneler merhaba yarın aşı olcaz da 4.ay asısı nereden yapılıyor ateş huzursuzluk yaptımı acaba bebişlerde.
aslimutlu1 Ogullarinaasikanne 4. Ay asisinda 2 bacak bı kol diye hatırlıyorum yanlış olmasın.bizde ertesi günü huzursuzluk ve ateş yaptı.ama aşi olduğu gün hep uyudu..ama o aşının sıkıntısını bir haftadan fazla çektik
Birumutcuk Koldan yapıldı bide bacaktandı sanırım. Şuan 6 ay 9 günlük koldan olan hala iyileşmedi apse yaptı şişti morardı baya kötü oldu. Hemşire ebe demişti ama çok geç iyileşiyor. Çok saçma bi aşının bu şekilde olması. Hala iyileşecek….
Mucizemm1 Valla biz bugun yaptrdik ates var huysuzluk var sabahtan beri kucagimdan inmiyor agliyor surekli kafayi yemek uzereyimm kizimin cani cok yanio
Sudemeda Mucizemm1 2 tane bızımde bacaktan yapıldı bırı turuncu bırı mavı aşıydı atesı 37.1 deyken bır anda 38.1 e çıktı elim ayağım tıtredı acıle gıttık asıdan dedıler 38,5 cıkınca fıtıl verdıler az önce eve geldik korktum ya hıc böle olmamıştı oncekiler
Minikbimelek @Ogullarinaasikanne 4.ayda 2 aşı var bu 2 aşı daha önce vurulduğu aşıların ikinci dozları. Bizim ilk dozlarında hiçbir sıkıntı olmazken 4.aydaki dozlarında hafif ateş ve huzursuzluk yapmıştı. Ama 2 gün sürüyor sonra düzeliyor. Tabi her bebekte olacak diye bir şey yok
Mucizemm1 Sudemeda ayben bende ole bugun cok kotuydu suan atesi uok basinda bekliyrm jns bisey olmaz sixe de gecmis olsun dikkat edin gece birden ates flan olur bende o korkudan beklihrm uyumam bugun
Mucizemm1 iki_prens_annesi_ gitmeden omce ben surup vermistm calpol bi cay kasigi etkisi oluyor ole cok atedi yok
Sudemeda Mucizemm1 bende uyuyamıyorum bekliyorum bır anda cıkıverıyor 5 dk ıcınde 37,5 ten 38,2 ye çıktı sızede çok gecmıs olsun ne bıcım bırseymıs 4. Ay asısı Allah hepimizin yavrularını korusun 🙏