Buss_07 Aya girdiğımizden beri ne uyku düzeni kaldı ne yemek düzeni. Sadece ağlayan, kucak isteyen hiçbirşeyle mutlu olmayan bir cocuk hâline dönüştü kızım. Üst iki dişimiz patladı. Sadece diş bu kadar etkiler mi. Sizde durumlar nasıl?
Balbebegim12 Buss_07 ya bizde aynı şu bir.haftadir asla durmuyor hicbirseyden memnun değil ağlıyor sürekli bizim diste yok ona yorduk acaba dış mi gelecek diye ama insan ne yapacağını şaşırıyor
Gizemabc Buss_07 7 ay 18 gunluk kizim. 3 gundur agliyor, sizliyor, huysuzlaniyor, kucak istiyor kucakta da durmuyor. Alt 2 dis eti uzun suredir kabarik; ama dis yok henuz. Ona yoruyorum. Yemesi nasil bebeginizin?
Sarisey Buss_07 dis boyle yapiyor maalesef. Hatta ates ve ishal de eslik edebiliyor. Sabredin gecicek biz de ayni ayda ayni durumdayiz
PrensesAnnesi- Buss_07 bizde aynıyız sürekli meme istiyor kucak istiyor beşiğinde zor yatıyorum hep mızmız
Buss_07 Balbebegim12 1 saat boyunca sebepsiz ağladı şimdi uyudu. Gerçekten ne yapacağını bilemiyor insan. Çok zor büyüyorlar.
Aslihan03- Balbebegim12 benimde 8 aylık oğlum ve ayniy şeyleri yaşıyoruz dişe yoruyorum ama gelmiyor o diş
Buss_07 Gizemabc 1 haftadır 3 kaşık yerse şükrediyorum. Memede yaşıyor resmen. Yeni bir atak dönemimi yoksa dis mı çözemedim.
Emirhan_ Ayni deertteniz hepimiz bizimkide ole gsliba stak uada disler bizimki hep alt hep udtu cikardi ams yinede huysuz
Buss_07 Sarisey çok şükür ateş yok. Ama huzursuzluk ve sebepsiz ağlama hat safhada. Ne zormus 8. ay. Onunla oturup ağlamak istiyorum çaresizlikten.
Badevehande Buss_07 8 ay 24 günlük tıpkısının aynısı kızım. 5 diş patladı 6.köpek dişi çıkarmak üzere mahfolduk başka odaya gitmem mümkün değil yemeği zor yapıyorum temizlik yapacaksam mutlaka ilgisini çeken birşeyler yapıyorum öyle izin veriyor sadece
Buss_07 Badevehande ah aynı durum. Pacalarima yapışıyor. 24 saati beraber geçiriyoruz bizde. Bazen bir ev süpürmek 5 saat aliyor.
Badevehande Buss_07 ben evin yarısını birgün süpürüyorum diğer yarısınıda ertesi gün🤣 tabi süpürdüğüm yer ertesi güne batıyor orayı tekrar süpürmeye çalışıyorum resmen kısır döngü 🤯
Didemhdr Hepimizde durum aynı sanırım bağırmak istiyorum😢 7ay 16 günlük sürekli ağlıyo beni istiyo ama bende de durmuyo gündüz uykuları azaldı uyuması zorlaştı geceleri dakka başı uyanıyo😕çıldırmaya az kaldı doktorum nerde modundayım🤣 uyk eğitimine başlıcam gerçekten uyuyomu acaba deneyen varmı?
Buss_07 Didemhdr Bende kendimce bir uyku saati planı yaptım. Bugün başlıyoruz bakalım. Yoksa 11 buçukta uyuyor gece. O saaten sonra bende hal kalmıyor zaten yastığı gördüğüm yerde kalıyorum.
Buss_07 elifmina3463 yalniz olmadığını öğrenince rahatliyormuş insan🙂 Ben buradaki yorumları okuyana kadar kendimi yetersiz anne ilan etmiştim o kadar sıkıntılı geçiriyoruz. Anladım ki genel olarak böyle. Allah yardımcımız olsun bol sabır versin🙂