EmineAhlas Kızlar bebeğim iki aylık sütüm yetmediği için mama içiyo bugün kaka rengi yeşildi normal mi mama alınca böyle mi oluyo bilgisi olan lütfen yazabilir mi
Meri12 EmineAhlas mamadan olduğunu sanmıyorum canım bebeğin üşümüş ayaklarını sıcak tutmaya bak çorapsız bırakma
iremgg EmineAhlas Pek usutmekle alakasi oldugu soylenemez, mama alan bebeklerde kaka rengi yesile donebiliyor; Allah korusun kakada kan olmadigi muddetce renginin, kivaminin, kokusunun bir anlami olmaz diyor doktorumuz.
ahmetomer EmineAhlas biz bir yaş olduk.doğduğundan beri mamayla beslendi bende çok endişe ediyordum.hep üşüyor dediler ama hiç alakası yok.mamadan.5 aya belki 6 aya kadar dvm etti.sonra duzeliyo bişey olmadı.sümüksü mukuslu olursa kanlı vs olursa yada başka değişik renk onlara dikkat et.yeşilde sorun yok.çok guz3l sedefli bir yeşildir o
elvinazra-27 EmineAhlas çok sık beslendiği anlamına gelir diye biliyorum. ☺️ Benimde bebeğimin kakası uzun süre yesildi, şimdi ek gıda sebebiyle yeşil oluyor ☺️
Subat-mert Ben kendim yaşadığımı söyliyeyim sürekli mama kullanıyoruz bizdede bi süre oldu 1.15 ay çok şükür bişey olmadı normal bence
Zeynepink Sureyya96 tabiiki normal az bile benim bebeğim günde 5.6kere yapardı günde 9kere altını temizlerdim
Defneninannesi-1 EmineAhlas ben sık beslenmeden dolayı yeşil kaka olabilir diye okumuştum ama yeşil kakanın anlamı besin zehirlenmesi de olabiliyor…yelpaze geniş yani bir doktora danış bence