AyseAvan Merhaba arkadaslar 27 günlük bebeğim var sürekli yan yatmak istiyor kafasının şekli arkası cıkıntı yanları basık sanki öyle kalacak diye korkuyorum ne yapabilirim sırt üstüde yatırmak için kafasının normal şekillenmesi için yardımcı olabilir misiniz
Arasyigitinannesi AyseAvan hic korkma benim çocuğumun kafası düzeldiyse herkesin duzelir😂 resmen sola doğru yumruk gibi çıkıntıydı erkek vu çocuğun kafası nolmus naptın boyle vs diyordu sürekli sağına yattığında dolayı 2 aylikken farkettim baya endişelenmiştim düz kafa yastığı falan aldim hic sevmedi yine kafasını çeviriyordu suan 8 aylik belli belirsiz hic yamukluk yok😂
dygcm AyseAvan biraz büyüyüp kendileri donmeye baslayınca duzelıyo merak etmeyın umarım duzelır sızınkıde
Zumranur İnternette geçen gün gördüm kafa yamukluğu korkutmasın zamanla düzelir yazıyordu .bn diğer tarafa yatırıp arkasını yastıkla destekliyorum sende öyle yapabilirsin
esilamina23 Benım bebeğim de öyleydi ben de korktum ama bı buçuk aydan sonra artk kendısı düz yatmaya başladı uykuda bazen yan çeviriyo bazen düz tutuyo kafasını yatarken merak etmeyin zamanla düz tutarak uyur