Deletedmom13 Kendimi çok kötü hissediyorum çok şükür bisey olmadi ama babasinin yattığı sisme yataktan düştü ona su getirmeye gitmiştim hersey 1 dknin icinde oldu . 😞😞
Kroniksakar Deletedmom13 ooof geçmiş olsun çok üzüldüm. Aman dikkat edin geçen ben havada kaptım 2.5 aylık bebeğim kafa üstü gidiyodu hem. Kendime gelemedim kaç saat
Deletedmom13 Kroniksakar tsk ederim canim benim bende hala kendimde değilim tek tesellim bissy olmamis olmasi cok sukur bin şükür Rabbim e yüreğim agzimda ama hala o korku bana yetti 😥
Deletedmom13 [bilinmeyen] bisey yok.cok sukur karni acikti diye yoğurt verdim onda da kaymagi geldi ağzına bikac kez yedrrkn midesi bulandi belliydi ama ben halavermeye devam ettim o yuzden bi kac kez cikardi ardindan. Eminim Ama dusmesiyle ilgili degl ya Allah in izniyle..
Nazlipek Deletedmom13 çocuk hemşiresiyim kafa travmalarında %90 fışkırır tarzda kusma görülür kolunu bacağnı oynatırken de bi sıkıntısı yoksa bişey olmamıştır telaş yapma canım
Deletedmom13 Nazlipek gözünü bi an olsun ayırma cnm. Herşey 1 dk içinde oluveriyor valla dikkat edin siz bari nolur.. Tsk ederim bu arada
Rabiaa Nazlipek bugün benim bebeğim de düştü yüz üstü :( 3 aylık hastaneye gittik ama yinede korkuyorum
Nazlipek Rabiaa geçmiş olsun hastaneye gitmişsiniz zaten içinizi ferah tutun yüzüstü düşmüş burnu nefes alıp vermesi normal mi canım
Glbhar Aynı kaza benim de başıma geldi çok geçmiş olsun ama benim garip koltuktan düştü şişme yatağim yok düşünce nasıl olur bilemem ama bir hastaneye götür derim ne olur ne olmaz ✋
Glbhar Deletedmom13 rica ederim tekrar geçmiş olsun bana doktorum aşırı kusarsa getirmemi ve iki saatte bir uyandır demisti geceleyin bu gece dikkat edin 🖐️