bebekkizim Merhaba anneler bebeğim 6 günlük sarılıktan dolayı uyandırmakta çok zorlanıyoruz tecrübeli anneler nasıl uyandırıyordu fikirlerinizi paylaşabilir misiniz
Ceycey93 bebekkizim Altını açabilirsiniz yada ayağının altını gıdıklar gibi yapabilirsiniz ama daha sert bi şekilde 😊
Cigdemveminik bebekkizim sırtını ve göğüs kısmını kaşı canm burnunuda sıkabilirsn yavaşça bizdede sarılık var yeni yeni atlatıyorz kızım artk bunlara uyanmıyordu gerçi ıslak pamukla koltk altını felan siliyordum
Edanurdg bebekkizim bende çok zorlanıyordum uyandırmakta altını açıp poposunu yıkıyordum aklınızda bulunsun öyle de uyanıyordu benim kızım
bebekkizim Zeynonunannesiiiii yapıldı doktor yatışa gerekli görmedi 3 gün önce ,sabahta iyi gördü kontrolümüz vardı fakat şimdi uyanan çocuk uyanmamaya başladı tekrar
bebekkizim Cigdemveminik evet tepki vermiyor bizimkide ıslak pamukla silmekte asla kâr etmiyor, topuklarını sıkıyoruz gezdiriyoruz yok yani çok zor böyle
Cigdemveminik bebekkizim malesf çok zorlj bi süreç sık sık emmesi lazm ama sarlıktn dolayı uyanamıyorki çocuk emsn 🤦🏼♀️
bebekkizim Cigdemveminik evet resmen baygın belki biraz sıcak etkisi de vardır diye kendimizi kandırmaya da çalışıyoruz ama yok yani sarılıktan çocuk kafasını kaldıramıyor allah yardımcımız olsun 😔
Cigdemveminik bebekkizim amiin canm zor ama geçiyor inan ben uyanmadğında oturup ağlıyordum 😞 sütünü sağıyorsan sağıp verebilirsn ben hep öyle yaptm emmiyordu yada iki üç çektkten snra yorulup uyuyordu biberon kolayına geldiği için onu içiyordu herks biberona alışır verme dedi ama sarılığı geçsn dye mecbur verdm şuan 18 günlk hiç uyumuyo nerdeyse sürekli meme istiyor meme reddi olmadı çok şükür anne sütü alsnda nasl alırsa alsn napalm🤗 ben birde mama aldm hergün yatmadan önce mama verdm gnde bi sefer yani halada veriyorm sarılığa iyi geliyor dediler cidden iyi geldi bnce
Sweett bebekkizim canım bnm sarılık olmadı ama uyandırmak çok zordu uyanmıyordu. Neler çekmiştim uyanmamasından. Sana tavsiyem iki avuç içini gıdıkla aynı anda birde ıslak bezi tampon tampon yanaklarına alnına değdir garanti kalkıyor. Diğer şeylere alışmış kalmamıştı bidaha ama bu ikisine dayanamıyor bebekler
bebekkizim Cigdemveminik aynen canım bizde aynıyız takviye mama+ sağılmış süt + emzirme bu döngü içerisindeyiz. Hipp kullanıyoruz biz mama olarak siz ne verdiniz
Cigdemveminik bebekkizim sma optipro aldm bende aynı şekil emme sağıp biberonla verme ve mama şeklnde dönüyoruz
bebekkizim Cigdemveminik biz kaşıkla veriyoruz sadece öneri üzerine böyle denedik, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çabucacık atlatsın bebişlerimiz inşallah 🌸
Zeynonunannesiiiii Sarılık önemli bir durum malum.biz hastanede yattık değeri çok yüksekti.taburcu olduktan sonra tekrar yükseldi tekrar yattık..çook zor uyanıyordu..burnunu sıkıyordum,ayak tabanına bastırıyordum, alt açıyordum,2 saatte bir mutlaka besliyordum.
Snglkmlalp Üstünü soy tamamen o zaman uyanır. Sıcak gelince daha çok uyuyorlar anne karnındaki sıcaklığa benzettikleri için. Çok zorlu bi süreç uyandırma. Ben çok stres oluyordum uyandırmaya çalışırken.
bebekkizim Snglkmlalp evet 2 saati geçince daha da panik yapıyor insan uyanmıyor diye, gerçekten çok zor