duru_20 Kızım 12günlük Doktor amcamız göz rengine mavi dedi ama şuan koyu lacivert rengi ben ela yada kahverengi olacak diye düşünmüştüm ama doktorumuz mavi dedi sizce döner mi rengi 🙈🥰 ( Bu arada her şeyden en önemlisi sağlıklı olması) 🙏🏻🌸 Sadece merak ettm 🙈
Oykutosum duru_20 benim kızım lacivert gözle doğdu ilk gün doktoru renkli gözlü dedi şimdi 2 ay 23 günlüğüz gözlerimiz mavi 😍 hergünd2 açılıyo rengi. Bende renkli gözlüyüm benden aldı 🥰
iki_prens_annesi_ duru_20 yani belli olmaz suan cok erken ama ailede varsa olabilir oglum dogdugunda maviydi her bebek gibi 20 gunlukken koyu yesile döndü suan açık yesil dedesi ve dayisi yesil gozlu onlardan almış
K1996 duru_20 benimde bebeğimin ilk doğduğunda lacivertti şimdi mavi yeşil karışımı eşiminde öyle giyimine göre değişiyor
duru_20 Oykutosum bizdede dedelerim babam eşimin dedesi dayısı mani gözlü 🙈 ama benim ve eşimin gözleri ela
zeynominik 2 aylıktan sonra göz rengi değişir mi sizce? Gözleri kahverengi kızımın ama bana sanki açılıyor gibi geliyor maviye dönüyor gibi olabilir mi sizce?
duru_20 Kusannesi öyle ama doktor göz rengi mavi dedi her gelen bebeğe aynısını söylemiyordur heralde😃
miraninannesi18 duru_20 yani 6 ayda netlesir dior herkes ama insallah renkli kalir hehe :) benim kiziminda mavi gozleri 5.ayina girecek 14 gun sonra hala degismedi haha 6. Ayda bi anda degismez umarim😃😃
Gulsah4141 duru_20 benimde kızım doğduğunda lacivertti yeşile döndü babamın gözleri yeşil eşimin ilk kızımın benim gözlerimiz kahverengi benimde gözlerim yeşilmiş ama dönmüş bakalım kızımın döncekmi ☺
elifsipahi duru_20 bebekler ilk zamanlar lacivert gozlu oluyorlar. kahverengı olacaksa 6ayda, renkli olacaksa 1senede goz rengi oturuyor, diye okumustum. o yüzden sizin su an cok erken. doktor neden oyle demis ki acaba:)
zeynominik elifsipahi benim kızım 2 aylık göz rengimiz kahverengi 6 ayda oturur demişsiniz hala değişme ihtimali var mı yani? İnşallah vardır, çok amin 😄
Alinaninannesi duru_20 8. Ayda tam otururmuş renk. Benim kızımın da gözleri mavi 5 ay kontrolüne gittiğimizde doktor kendi inşallah değişmez gözleri dedi ben de şaşırdım bu aydan sonra da değişir mi diye o da benim çocuklarımın ikisinin de değişti dedi 😅 doktor mavi gözlü çocuklarının biri yeşile dönmüş biri elaya
Edauu duru_20 döner tabiki daha 12 günlük her bebegim oyle oluyor, mesela bizim laciverti 2 bucuk ayı bitti suan yemsyesil duruyu ama daha değisir diyolar