Erkek_annesi11 Sudemeda içinden çıkan kaşığın ilk çizgisine kadar demişti bana eczacı 4 saat arayla o çizgiye kadar
gezentianne Sudemeda Calpol 2. ay aşısında bizde hiç işe yaramadı yarım fitil verdik direkt inmişti ateşi. 4. ay aşısında ateş olmado, geçmiş olsun
Sudemeda gezentianne yarım verıcez degılmı fıtılı ay şaka gıbı ılk kez mama yemekte istemedi ağır gecıyor çokta huzursuz
Sudemeda gezentianne 38,5 e çıktı bır anda hastaneye geldık calpolde vermıslerdı baktılar kusuyo calpolu fıtıl verdıler atesın dusmesını beklıoruz şaka gıbı ya bu kadar ateş yapacağını tahmın etmıordım
gezentianne Sudemeda 38.5 ta hastaneye gitmenize gerek yok 39′dan sonra riskli. Bizim de 38.5 olmuştu evde fitil verdim. zaten hastaneler de bişey yapamaz. Geçmiş olsunnnnn umarım şimdi iyidir
Nuruummm Sudemeda bizde 1 hafta önce aynıydık 39 a kadar çıktı ateş huysuzluk ağlama krizleri 3 gün sürdü çok zor geçti 6.ay aşısından çok korkmaya başladım bu aşıdan sonra geçmiş olsun bebişe
Sudemeda gezentianne bir anda cıkınca panık yaptım calpol fln işe yaramayınca korktum fitilde yoktu evde :(
Sudemeda Nuruummm bızım bebekte öyle huysuz atesı ara ara çıkıyor yıne mamasınıda çok ıcemıyor uykusuzum dünden berı 6. Ay asıları benı daha çok korkutmaya başladı
Deletedmom310 Sudemeda 6. Aydan bende çok korkuyorum 5 gün sonra yaptırcaz ve kızımın her aşıdan sonra atesi çıkıyor 6. Ay daha mı ağır aşılar :(