Asena06 Kızlar bebeğinizin dogdugundaki göz rengi hangi renkti şimdi hangi renk😁 Bizimki lacivertti şimdi lacivert grimsi bisey hangi renk olcak merak ediyorum
frambuazliturti Asena06 doğduğunda grimsiydi şu anda maviş 🥰 3 aylık olduk ama hem benim hem babasının gözü renkli
Asena06 Hunilianne mavi mi bizimkide git gide açılıyor sanki inşaallah mavi olur😍 sizin göz renkleriniz nasil
Papatyaseverr Hunilianne kaç ayda açıldı bizde laciverttik şimdi mavi gibi ama değişik tam masmavi diyemiyorum 5 aylığız bi ara maviydi gibi şimdi mavi mi desem başka renkte diyemiyorum 😂 tam ne zaman oturdu mavi rengi
Derin1811 Deletedmom310 bizimkide oyle oldu ama ışıkta içinde yeşiller falan var gibi bende anlamadim
almilla Asena06 benim 3.5 aylık neredeyse , gözü hâlâ gri 🤔 ela olur diye düşünüyorum babası ela gözlü
Mom5874 Asena06 Oğlum doğduğunda lacivertti abim dedi ki renkli gözlü olacak. 1 aylıkken artık göz rengi açılmaya başladı mavi, şimdi 13 aylık maviş bana çekti 😍
Asena06 Mom5874 ayy bizde de dodugunda çocuk doktoru bu maviş olur dedi ama bakalım bekliyoruz açılmasını 😁🥰
Mom5874 Asena06 Ailede maviş varsa olur 😊 Bizde ben mavişim, babam maviş eşimin de anne tarafında var renkli göz 😊
Kusannesi Eşim masmavi ben kahve, ilk doğduğunda gözü maviydi şimdi yeşil mavi karışık bi renk anlayamıyoruz 7 aylık