Albayrakokur Yeni doğum yaptım bebeğimin kan grubu ne bana nede babasına uyuyor normalmi benimle aynı drumda olan varmıdır doktora sordum normal bi durum dedi
frambuazliturti Albayrakokur mesela sizin sadece A değil A0 dır, eşinizinde sadece B değil B0 dir. Gen çaprazlaması yapınca çocik AB, A0, B0, 00 olabilir. Lisede böyle öğrendik en azından
afs9mart TheLatte benşm annemin babamin pozştif erkek kardeşimin negatif babannemşn kan grubu mesela ona cekmiş genlerede cekiyo kam grupları öerak etmeyn
frambuazliturti Albayrakokur yani kan grubu tek değil 3 tane A0- A0+ gibi. Mesela benim annem 0 babam A bu durumda ben yüzde yüz A0 ım AA değil. Bilmiyorum anlatabildim mi?
Albayrakokur Eşim Arh pozitif bmde B rh pozitifim ama benim bebeğimizde O kime dediysem çocuk ya annnin yada babanın kanından olması lazım yanlış bakmış olabilirlermi diyolar
Snglkmlalp Albayrakokur gen çaprazlamasını anlatman gerek o zaman herkese. Sen A0 eşin B0. Çocuğunun A B AB 0 olma ihtimalleri vardı. %25 olasılıkla 0 olmuş