Ssemass Kızlar bebegim yarin 4. Ay aşısını olacak aşıyı atlatmış bebiş anneleri nasıl gecti o günleriniz ? menenjit aşılarından sonra artık aşı olacağını düşünmek bile beni strese sokuyor.
Synmannesi Ssemass aşılar beni çok korkutuyor nasıl dayanıcaklar ikinci ay aşısı olucak kızım da bu ay nasıl geçti 2 ay aşısı size sorsam :/
Giraysmom20 Ssemass biz Bugün olduk aşılarımızı aşıdan altı saat sonra ateşi çıktı 37.5 oldu bir çay kaşığı ilaç verdim geçti uyudu bir sorun yaşamadık
Ssemass Synmannesi 2. ay aşımızda ateş olmamıştı halsizlik olmustu bol bol uyudu aşıdan sonra. Verem aşısı yapılan kolunu hiç oynatmamaya çalışmıştı 2 gün 😊
hacerndr Biz geçen hafta yaptırdık hiç sıkıntı yaşamadık aksine bol bol uyudu oğlum 2. Ay aşısında da öyle olmuştu 😁
hacerndr Ssemass zaten o aşıların 2. Dozu oluyomuş bunlar ebe öle söylemişti onda sıkıntı olmadıysa yine olmaz demişti inşallah siz de de olmaz 🥰
Ssemass hacerndr evet canım ama bizim menenjit asimizin ilk dozunda olmayip 2. De olmustu o sebepten biraz cekincem var
Giraysmom20 Ssemass sizde atlatırsınız inşallah ikinci ay aşısının tekrarı zaten o zamanda ben bir kere ilaç vermiştim sonra sorun olmamıştı hiç